Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Άμεση και εύκολη η ανανέωση χρόνου ομιλίας της Q card

Χωρίς κωδικούς και κάρτες μπορούν τώρα εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους οι συνδρομητές της Q Card στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα. Ακόμα η Q card προσφέρει πλέον τη δυνατότητα να ανανεώνουν με δωρεάν SMS ακόμα και όταν βρίσκονται στο εξωτερικό.

Οι χρήστες καρτοκινητής Q μπορούν να ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας τους εύκολα και άμεσα σε ένα κατάστημα WIND επιλέγοντας ποσό ανανέωσης από 1€ έως και 50€. Ειδικά για ανανεώσεις άνω των 20€ που πραγματοποιούνται σε κατάστημα, οι συνδρομητές κερδίζουν ως δώρο το φόρο κινητής τηλεφωνίας (12%).

Επίσης, μέσω δωρεάν SMS οι συνδρομητές Q μπορούν να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους αλλά και να ενημερώνονται για το υπόλοιπο του λογαριασμού τους εντελώς δωρεάν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στέλνοντας τον 16-ψήφιο κωδικό της κάρτας ανανέωσης στο 1223 μπορούν να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους, ενώ με κενό μήνυμα στο 1225 μπορούν να μαθαίνουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Παράλληλα, η Q card συνεχίζει να προσφέρει τις φθηνότερες κλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μόνο με 1€ και χωρίς κάρτα ανανέωσης, οι συνδρομητές της Q card, έχουν στη διάθεση τους 1500 λεπτά ομιλίας και 1500 SMS προς όλη τη WIND και όλη την Q card -καρτοκινητή και συμβόλαια- και 100 ΜΒ internet, με μία κλήση στο 12200 ή αποστολή SMS με τη λέξη «1500» στο 12200, έως και 4 φορές κάθε μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 211 999 3000 (όλο το 24ωρο) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.myQ.gr.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC