Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

LG W2363D: η φαντασία γίνεται πραγματικότητα

H LG Electronics παρουσϊασε τη νέα LG W2363D, μια οθόνη με τεχνολογία τρισδιάστατης απεικόνισης σε εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια. Η νέα οθόνη έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες του 3D gaming, ενώ διαθέτει μοναδική ποιότητα με μέγιστο βάθος στις τρισδιάστατες εικόνες, χωρίς να προκαλεί φαινόμενα «ζαλάδας» κατά τη θέαση.

«Το τελευταίο διάστημα, τα μέσα ψυχαγωγίας παρουσιάζουν ιδιαίτερη άνθιση και η τρισδιάστατη τεχνολογία βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της τάσης. Προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης και τις καλύτερες 3D εικόνες σε οθόνη Η/Υ, η W2363D θέτει τα πρότυπα για την τρισδιάστατη ψυχαγωγία στους Η/Υ», σχολίασε ο κος Brian Kwon, Αντιπρόεδρος της LG Business Solutions Company και συμπλήρωσε: «Μέσω των καινοτόμων διαδικασιών ανάπτυξης και σχεδιασμού της LG, η W2363D προσφέρει στους χρήστες την πιο κατάλληλη πλατφόρμα για την απόλαυση τρισδιάστατων παιχνιδιών και τη θέαση ταινιών».

Η W2363D αποτελεί επίτευγμα καινοτομίας των διαδικασιών ανάπτυξης και σχεδιασμού της LG και συγκεκριμένα ενσωματώνει ανάλυση Full HD 1920 x 1080, υψηλό λόγο αντίθεσης 70.000:1 και ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Χάρη στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά της, η W2363D παρέχει εικόνες τόσο ευκρινείς και καθαρές όσο μια τηλεόραση τεχνολογίας LCD, με εξαιρετική ποιότητα High Definition.

Επιπλέον, όταν οι gamers απολαμβάνουν 3D παιχνίδια με εικόνες που εναλλάσσονται ταχύτατα σε συμβατικές οθόνες, συχνά παρατηρούνται φαινόμενα ζάλης, που οφείλεται κυρίως στην επίδραση του “crosstalk” ή σε θολωμένες εικόνες που προκύπτουν κατά την αναπαραγωγή τρισδιάστατου περιεχομένου. Η W2363D διαθέτει ταχύτητα επεξεργασίας 172Hz ανά δευτερόλεπτο και μειώνει στο μέγιστο το γνωστό “ghosting”, καθιστώντας δυνατή την παρακολούθηση ζωντανών και ρεαλιστικών τρισδιάστατων εικόνων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, η νέα οθόνη διαθέτει μια πληθώρα λειτουργιών που βελτιστοποιούν περαιτέρω την εμπειρία θέασης για τους χρήστες. Πιο συγκεκριμένα, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί το βάθος των τρισδιάστατων εικόνων, ρυθμίζοντας αυτόματα τη φωτεινότητα στα σωστά επίπεδα, για τη θέαση περιεχομένου με τη χρήση των ειδικών τρισδιάστατων γυαλιών.

Επιπλέον, για να προσφέρει την απόλυτη 3D gaming εμπειρία, η W2363D ενσωματώνει ότι καλύτερο στον τομέα του τρισδιάστατου ήχου, καθώς διαθέτει τεχνολογία SRS Tru-surround HD προσαρμοσμένη ειδικά για 3D περιεχόμενο. Ειδικότερα, με τη ρύθμιση των μπάσων προσφέρει βέλτιστη καθαρότητα στις υψηλές συχνότητες, ενώ χάρη σε μια πληθώρα προσαρμοσμένων ρυθμίσεων για ακουστικά και ηχεία, η νέα οθόνη εγγυάται μια μοναδική 3D εμπειρία θέασης.

Η W2363D διαθέτει εξίσου εντυπωσιακή απόδοση και στην αναπαραγωγή 2D περιεχομένου, καθώς ενσωματώνει την αποκλειστική τεχνολογία “Thru Mode”, εξαλείφοντας στο μέγιστο βαθμό τις καθυστερήσεις στο «φόρτωμα» των γραφικών. Με αυτόν τον τρόπο, προσδίδει ακόμη περισσότερο ρεαλισμό στη δράση και την εξέλιξη των παιχνιδιών, επιτρέποντας στους gamers να απολαμβάνουν real time δράση, χωρίς να περιμένουν την επεξεργασία των εικόνων.

Τέλος, με τη νέα πρωτότυπη λειτουργία “Tru Light” της LG W2363D, η οθόνη αντιδρά στα ηχητικά εφέ των παιχνιδιών και παράγει έναν διακριτικό φωτισμό που εντείνει τη δράση, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε οι χρήστες να βιώνουν μια πιο έντονη και γεμάτη ένταση εμπειρία.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC