Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Συμμαχία Kingston Digital και BlockMaster για πιο ασφαλή προϊόντα USB

H Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc., ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία προϊόντων ασφαλείας BlockMaster για τη διάθεση των USB Drives με κεντρική διαχείριση, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια δεδομένων. Η συνεργασία αυτή θα ισχυροποιήσει τη θέση των δύο εταιρειών στην αγορά USB προϊόντων ασφαλείας.

«Στην Kingston βρισκόμασταν σε αναζήτηση συνεργασίας με εταιρεία που ειδικεύεται στη διαχείριση λογισμικού USB, καθώς διακρίναμε εδώ και καιρό το ενδιαφέρον από τους πελάτες μας», σχολίασε ο Steve Hall, Product Development Manager των Flash προϊόντων της Kingston. «Ανάμεσα σε άλλες εταιρείες στην αγορά, καταλήξαμε ότι η BlockMaster είναι η ιδανική επιλογή. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία αυτή θα συνεπάγεται την ανταλλαγή σημαντικών εμπειριών αλλά και την ανάπτυξη της απαραίτητης τεχνολογίας για να εξοπλίσουμε τα προϊόντα USB με προηγμένο λογισμικό ασφαλείας για τους εταιρικούς πελάτες μας.»

Η BlockMaster είναι γνωστή για τις λύσεις ασφαλείας για USB, συμπεριλαμβανομένου του software για την κεντρική διαχείριση των USB, το SafeConsole, το οποίο επιτρέπει στους οργανισμούς να έχουν τον απομακρυσμένο έλεγχο των USB Drives, με τη δυνατότητα να κάνουν reset σε κωδικούς, να ελέγχουν το μηχανισμό κωδικών και να ενεργοποιούν τον έλεγχο διαδικασιών συμμόρφωσης. Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία η Kingston θα προσφέρει στους πελάτες της μία εκδοχή του Data Traveler Vault με κεντρική διαχείριση – την Privacy Edition με την τεχνολογία της BlockMaster – για απόλυτο έλεγχο των USB Drives.
«Στην BlockMaster εξετάζουμε διάφορες στρατηγικές για να επεκτείνουμε την παρουσία του SafeConsole σε όλες τις αγορές και αντίστοιχα με την Kingston αποφασίσαμε πως αυτή η συνεργασία θα έχει σημαντικά οφέλη», σχολίασε ο Daniel Östner, CEO, BlockMaster. «Η Kingston είναι πρώτη στην προτίμησή μας, λόγω της ισχυρής διεθνούς παρουσίας της. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία αυτή θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην αγορά και θα διευρύνει τη διάθεση των USB προϊόντων ασφαλείας σε περισσότερους οργανισμούς. Παράλληλα, θα ανοίξει το δρόμο για την εκπαίδευση του κοινού πάνω στη σημασία της ασφάλειας των USB, ειδικά όταν πρόκειται για ευαίσθητα δεδομένα που μεταφέρονται εκτός της προστασίας που παρέχει ένα εταιρικό δίκτυο.»

Τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν την κυκλοφορία μίας νέας εκδοχής του DataTraveler Vault – Privacy Edition που απαιτεί την ενεργοποίηση του drive μέσα από το λογισμικό SafeConsol της BlockMaster. To προϊόν αυτό θα ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές απαιτήσεις της αγοράς, αφου δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παρά μόνο με την κεντρική διαχείριση του προϊόντος. Η κυκλοφορία του έχει σχεδιαστεί για το τρίτο τρίμηνο του 2010.

Η συνεργασία αυτή δεν επηρεάζει τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα της BlockMaster, καθώς εταιρεία θα συνεχίζει να εστιάζει στην παραγωγή και διανομή της τεχνολογίας SafeStick και την πλατφόρμα διαχείρισης SafeConsole. Παράλληλα η Kingston θα συνεχίζει να εστιάζει στο κύριο κομμάτι των εργασιών της, την κατασκευή και διανομή των USB προϊόντων ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.blockmastersecurity.com και www.kingston.com/europe

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC