Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

iPhone 4: προβλήματα λήψης και ευπαθής οθόνη;

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για όλους τους φαν του iPhone. Η νέα γενιά διατίθεται στις ΗΠΑ, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Αγγλία και στην Ιαπωνία. Αν και κάποιοι τυχεροί έχουν καταφέρει, ήδη, να το αποκτήσουν, εμφανίστηκαν οι πρώτες αναφορές από δυσαρεστημένους αγοραστές, που κάνουν λόγο για μια κίτρινη κηλίδα στη δεξιά κάτω άκρη της οθόνης.

Αυτό αναφέρει το αμερικανικό site MacRumors.com, που πήρε το πρώτο feedback από τους αναγνώστες του. Αλλά και στη σελίδα τεχνικής υποστήριξης της Apple υπάρχουν 58 αναφορές γι΄ αυτό το θέμα. Για το αν πρόκειται για μερικά μοντέλα μόνο ή για ένα γενικότερο πρόβλημα σε μια παρτίδα δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα.

Άλλοι χρήστες διαμαρτύρονται για προβλήματα λήψης με το iPhone 4. Συγκεκριμένα η ισχύς λήψης μπορεί να πέσει απότομα και ξαφνικά όταν το πιάνει κανείς στην αριστερά πλευρά. Μια πιθανή εξήγηση γι΄ αυτό μπορεί να είναι η ενσωμάτωση της κεραίας στο πλαίσιο. Στην αριστερή πλευρά βρίσκονται οι δέκτες για τα WLAN, Bluetooth και GPS, ενώ από κάτω οι κεραίες για τα GSM και UMTS.

Όταν κρατά κανείς το iPhone με τέτοιο τρόπο ώστε η κάτω αριστερή γωνία να πιέζεται στο χέρι , μπορεί να βραχυκυκλώνουν κάποιες επαφές. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει την απότομη πτώση της ισχύος λήψης. Σημειώνεται και πάλι ότι αυτά τα προβλήματα δεν εμφανίζονται σε όλα τα iPhone 4, παρά μόνο σε ένα περιορισμένο αριθμό από τα πωληθέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC