Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Intersys και Pioneer χορηγούν το Φεστιβάλ χορού “Battle of the Year”

Η Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των επαγγελματικών προϊόντων DJ της Pioneer για την ελληνική αγορά, υποστήριξε ως χορηγός το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Break-Dance που διοργανώθηκε για 8 συνεχόμενη χρονιά στην χώρα μας. Το ετήσιο φεστιβάλ Break-dance με τίτλο “Battle of the Year” διεξάχθηκε με μεγάλη επιτυχία στο διάστημα 5-8 Μαΐου στο κτίριο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Το “Battle of the Year” προσέφερε την ευκαιρία σε εννέα ομάδες από Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Ρουμανία να παρουσιάσουν τις χορογραφίες τους με στόχο την νίκη, που αποτελεί το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό στις 20 Νοεμβρίου, στο Montpellier της Γαλλίας. Η Intersys βρέθηκε εκεί με τη σειρά Pro Dj της Pioneer, παρέα με τους περίπου 3.000 επισκέπτες και στήριξε χορηγικά αυτό το φεστιβάλ έκφρασης και διαπολιτισμικής ανταλλαγής.

Διαβάστε περισσότερα για τα επαγγελματικά συστήματα ήχου της Pioneer εδώ. Η διοργάνωση “Battle of the Year” υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, προάγει και προωθεί το χορό break dance, καθώς και την συναδέλφωση των βαλκανικών λαών μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης.

Η μαζική προσέλευση και αγάπη του κοινού έχει καταστήσει το φεστιβάλ θεσμό σε υπερεθνικό επίπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.battleoftheyear.gr

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC