Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Το Μάιο η έκθεση GRAPHICA

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 12η διοργάνωση της Έκθεσης των Γραφικών Τεχνών GRAPHICA από τη διοργανώτρια εταιρία Comex Hellas.

Καθιερωμένη πλέον, ως το μοναδικό και απόλυτα επαγγελματικό γεγονός των Γραφικών Τεχνών στην Ελλάδα, η GRAPHICA παραμένει πιστή στους στόχους της για πλήρη και επαγγελματική ενημέρωση της ελληνικής αγοράς για τις τεχνολογικές εξελίξεις του Κλάδου.

Η GRAPHICA θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στο Σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στις 6-7-8-9 Μαίου 2011, στο μοναδικό ευρωπαϊκών προδιαγραφών εκθεσιακό χώρο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διοργάνωσης εισέπραξε τα θετικότερα σχόλια από τις εκθέτριες εταιρίες και από τις χιλιάδες των επιχειρήσεων, που την επισκέφθηκαν.

Μεγάλος είναι ο αριθμός των επιχειρήσεων κυρίως από την περιφέρεια και το εξωτερικό, που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους σχετικά με την ευκολία πρόσβασης, την οποία διαθέτει το Metropolitan Expo, χάρις στην προνομιακή του θέση δίπλα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατά τη διάρκεια της GRAPHICA θα παρουσιαστούν οι πιο σύγχρονες προτάσεις του Κλάδου των Γραφικών Τεχνών και είναι ήδη πολλές οι εταιρίες και οι οίκοι, που δυναμικά έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους.

Συγχρόνως με την GRAPHICA στον ίδιο εκθεσιακό χώρο (Hall 3), θα πραγματοποιηθεί η 2η διοργάνωση της EXPO PACK της Κλαδικής Εμπορικής Έκθεσης για τη Χάρτινη-Εύκαμπτη Συσκευασία και Ετικέτα.

Η Comex Hellas εναρμονιζόμενη πλήρως με τη Διεθνή Εκθεσιακή Πρακτική (DRUPA, IPEX, GRAFITALIA, IPACK-IMA, INTERPACK, κ.α.) θα διοργανώσει ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός με γνώμονα την απόλυτη σύνδεση των Κλάδων των Γραφικών Τεχνών και της Συσκευασίας, ώστε οι δύο παράλληλες υψηλού επιπέδου εμπορικές εκθέσεις GRAPHICA και EXPO PACK, να προσφέρουν στις επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω κλάδους σφαιρική και σε βάθος ενημέρωση για το σύνολο των νέων τεχνολογιών.

Άλλωστε, το μέγεθος και οι ιδιαιτερότητες της Ελληνικής αγοράς καθώς επίσης και η οικονομική συγκυρία, απαιτούν από τις επιχειρήσεις των δύο Κλάδων ενέργειες και έξυπνες επιλογές τέτοιες, που θα τους εξασφαλίζουν τη μέγιστη οικονομία κλίμακος.

Η περίοδος, που διανύει η ελληνική οικονομία απαιτεί αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης και του τρόπου σκέψης και δράσης.

Είναι πλέον μονόδρομος για κάθε σύγχρονη επιχείρηση το προσχεδιασμένο – στοχευμένο άνοιγμα προς νέους πελάτες, η εξωστρέφεια της επικοινωνίας, που βοηθά την αύξηση των πωλήσεων, η αναζήτηση ευκαιριών συνεργασιών για την δημιουργία συνεργειών.

Όλα αυτά η Comex Hellas, η διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης GRAPHICA για τις Γραφικές Τέχνες και της έκθεσης EXPO PACK για την Χάρτινη – Εύκαμπτη Συσκευασία και Ετικέτα, πιστεύει ότι με την εμπειρία, την εξειδίκευση, την οργανωτικότητά της και με όλα τα κανάλια επικοινωνίας, που διαθέτει, είναι σε θέση να τα εξασφαλίσει, σε όλες τις επιχειρήσεις, που την εμπιστεύονται με τη μακροχρόνια συνεργασία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της έκθεσης www.graphicaexpo.gr ή www.expopack.gr

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC