Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Aνακοίνωση της Fujitsu για τους scanners της

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Fujitsu Technology Solutions σχετικά με τη διάθεση των scanners της στην ελληνική αγορά αναφέρονται τα εξής:

Η Fujitsu Technology Solutions είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος των Fujitsu Scanners στην Ελλάδα έχοντας την αποκλειστική διανομή καθώς και το κέντρο υποστήριξης των Fujitsu Scanners. Έχει παρατηρηθεί προσπάθεια διανομής προϊόντων και προσφοράς υπηρεσιών υποστήριξης από μη εξουσιοδοτημένες εταιρείες από την Fujitsu.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στην αποδοχή προσφορών από μη πιστοποιημένες εταιρίες, που δεν είναι συνεργάτες της Fujitsu, και να σας προφυλάξουμε από τον κίνδυνο να προμηθευτείτε προϊόντα και υπηρεσίες που ΔΕΝ έχουν πιστοποιηθεί ποιοτικά και δεν καλύπτονται από τη Fujitsu.


Οι υπηρεσίες υποστήριξης που προσφέρουμε σας εξασφαλίζουν την ιδανική λειτουργία του εξοπλισμού σας για πάρα πολλά χρόνια ακόμη, ενώ συνεχώς διερευνούμε όποια περιθώρια βελτίωσης των υπηρεσιών μας για την αποτελεσματικότερη χρήση του πολύτιμου εξοπλισμού σας. Η αποδοχή υπηρεσιών υποστήριξης από άτομα που δεν είναι πιστοποιημένοι τεχνικοί σήμερα από τη Fujitsu θέτει σε κίνδυνο τον πολύτιμο εξοπλισμό σας.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC