Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Η ESET ολοκλήρωσε τις εργασίες του World Partner Conference 2010

Η ESET παρουσίασε τις νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις της στον τομέα του IT Security στο ετήσιο World Partner Conference 2010, που πραγματοποιήθηκε στην Πάφο της Κύπρου, στις 1-4 Ιουνίου 2010. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η ESET Ελλάδας-Κύπρου κατάφερε να αποσπάσει τη βράβευση ως Μέλος του 3 million Euro Club.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της ESET συγκέντρωσε 120 διανομείς της εταιρείας από 80 χώρες σε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφοριών με 80 εκπροσώπους της ESET από τη Διοίκηση, το Marketing, τις Πωλήσεις, την Τεχνική Υποστήριξη και Developers. Η ESET είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους συνέδρους τα νέα προϊόντα της στην προστασία των ηλεκτρονικών υπολογιστών από κακόβουλα λογισμικά, νέους ψηφιακούς κινδύνους και απειλές, εξειδικευμένες έρευνες για το μερίδιο της αγοράς και τις τάσεις που θα προκύψουν στον τομέα του IT Security.

Παράλληλα, οι διανομείς παρουσίασαν στοιχεία και πληροφορίες και ανέλυσαν μελέτες περιπτώσεων (case studies), που αφορούν τις επιμέρους αγορές δραστηριοποίησής τους. Επίσης, οι διανομείς αντάλλαξαν πρακτικές για την διείσδυση των προϊόντων της ESET σε νέες αγορές.

Το ESET World Partner Conference πραγματοποιείται κάθε χρόνο, μέσα στον Ιούνιο και αποτελεί ένα γεγονός υψίστης σημασίας για την εταιρεία, καθώς χαράζονται οι κατευθυντήριες γραμμές που θα ακολουθήσει η εταιρεία στο εγγύς μέλλον. Προηγούμενες πόλεις που φιλοξένησαν το συνέδριο ήταν η Βαλέτα (Μάλτα) το 2009, η Πράγα (Τσεχία) το 2008, η Βαρκελώνη (Ισπανία) το 2007, το Ντουμπρόβνικ (Κροατία) το 2006, το Σαν Ντιέγκο (ΗΠΑ) το 2005.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC