Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Η CPI εκπαιδεύει τους συνεργάτες της στη λύση μηχανογράφησης i-Qiosk

H CPI, στo πλαίσιo του νέου νόμου για την υποχρεωτική έκδοση αποδείξεων στα περίπτερα, ολοκλήρωσε με επιτυχία μία σειρά εκπαιδεύσεων με σκοπό την κατάρτιση των συνεργατών της στην ολοκληρωμένη λύση i-Qiosk για τη μηχανογράφηση των περιπτέρων. Η λύση i-Qiosk στην βασική της μορφή περιλαμβάνει σύστημα με οθόνη αφής, barcode scanner της εταιρείας Posiflex και ταμειακό σύστημα ενώ μπορεί να δεχθεί και extra εξοπλισμό ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη.

Οι ειδικοί της CPI από τα τμήματα των πωλήσεων και του marketing, παρουσίασαν τη λύση με το λογισμικό i-Qiosk, πραγματοποίησαν live επίδειξη των λειτουργιών του, ενώ παράλληλα παρείχαν πρακτικές συμβουλές ‘how to sell σε τελικούς πελάτες’ στους συνεργάτες που συμμετείχαν.

Τα οφέλη της λύσης είναι η ευκολία στην χρήση και στην εγκατάσταση, η ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών και η μείωση στο χρόνο παραγγελιοληψίας, καθώς παρέχει και τη δυνατότητα λήψης αναφορών και στατιστικών.

Ο κος Σταύρος Δασκαλάκης, υπεύθυνος καναλιού Διανομής & Λύσεων ΙΤ της CPI, δήλωσε σχετικά: «Αυτές οι εκπαιδεύσεις στην ολοκληρωμένη λύση i-Qiosk που ανέπτυξε η CPI, στόχο έχουν να προετοιμάσουν τους συνεργάτες μας στις νέες απαιτήσεις της αγοράς με μια ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης για τα περίπτερα που είναι άμεση και λειτουργική».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC