Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Βράβευση της BYTE από τη Cisco

Η BYTE Computer ABEE ανακοίνωσε τη βράβευσή της από τη Cisco ως Commercial / Μid - Μarket Partner of the Year για την περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας. Η Cisco ανακοίνωσε τις εταιρείες που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια του ετήσιου Συνεδρίου Συνεργατών, που έλαβε χώρα στο Σαν Φρανσίσκο.

Τα Βραβεία Partner Summit της Cisco απονέμονται σε Συνεργάτες της Cisco που διακρίνονται για το υποδειγματικό τους επιχειρηματικό μοντέλο, σε τρία επίπεδα: ανά χώρα, ανά γεωγραφική περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το βραβείο Cisco Commercial / Μid - Μarket Partner of the Year απονεμήθηκε στην BYTE Computer ABEE για την περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας. Σχετικά με την BYTE COMPUTER ΑΒΕΕ: H BYTE αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών στον Ιδιωτικό τομέα, ενώ παράλληλα διεκδικεί με επιτυχία την ανάληψη και υλοποίηση σύνθετων έργων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Η μακρόχρονη πείρα της BYTE στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, στην ολοκλήρωση συστημάτων, στην ενοποίηση ετερογενών τεχνολογιών και τη δικτύωση, σε συνδυασμό με την δραστηριοποίησή στα θέματα e-Business και e- Learning την καθιστούν έναν από τους βασικούς παράγοντες διαμόρφωσης και ανάπτυξης της Νέας Ψηφιακής πραγματικότητας στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC