Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Windows XP και 2000: τέλος τα updates από τις 13 Ιουλίου

Η διευρυμένη υποστήριξη της Microsoft για τα Windows 2000 και Windows XP με το Service Pack 2 θα τελειώσει στις 13 Ιουλίου. Για να συνεχίσουν να δέχονται υποστήριξη οι χρήστες αυτών των λειτουργικών της Microsoft θα πρέπει να αναβαθμιστούν σε νεώτερες εκδόσεις.

Η Microsoft υποστηρίζει τα προϊόντα συνήθως για πέντε χρόνια και προσφέρει άλλα πέντε χρόνια μια διευρυμένη τεχνική υποστήριξη για αυτά. Αυτό το χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί σύντομα. Ωστόσο σύμφωνα με την Microsoft θα προσφέρει και μετά από τις 13 Ιουλίου online υποστήριξη για τα δύο λειτουργικά της συστήματα, στη μορφή άρθρων της Knowledge Base, FAQs και μερικών εργαλείων.

Η μεγάλη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού συστήνει στους χρήστες των Windows 2000 την αναβάθμιση στα Windows 7, ή, όσον αφορά την server έκδοση τους, στα Windows Server 2003, 2008 ή 2008 R2.

Για να μπορέσουν οι χρήστες των Windows XP με το Service Pack 2 να συνεχίζουν τη λήψη updates, θα πρέπει να εγκαταστήσουν το Service Pack 3. Εναλλακτικά μπορούν να αναβαθμιστούν στα Windows 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC