Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Samsung: επίσημος χορηγός της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη συμμετοχή της, ως Επίσημος Χορηγός, στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Η μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας θα ξεκινήσει το Μάιο του 2012 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2012, με την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Για τη Samsung η ενασχόληση της με τους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί πάθος. Με τη συμμετοχή της στοχεύει να εμπλέξει όλους τους ανθρώπους, ιδιαίτερα τους νέους, στον αθλητισμό μέσω πολυάριθμων σχετικών δραστηριοτήτων και προγραμμάτων.

«Ως Παγκόσμιος Υποστηρικτής, η Samsung έχει μια σταθερή δέσμευση προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι για ακόμα μία φορά ενθουσιασμένη που θα κατέχει τη θέση του Επίσημου Χορηγού της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας. Ως καθιερωμένος ηγέτης στις καινοτόμες τεχνολογίες κινητών, που προσφέρουν νέες και συναρπαστικές εμπειρίες για όλους, η Samsung φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει το συμβολισμό και τη δύναμη της Ολυμπιακής Φλόγας, ώστε να συνδέσει τη νεολαία και τον αθλητισμό», δήλωσε ο κος Gyehyun Kwon, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Παγκόσμιου Αθλητικού Marketing της Samsung.

Η επίσημη ανακοίνωση της χορηγίας της Samsung στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για το 2012 πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, εχθές, στο Λονδίνο, υπό τη στήριξη της Οργανωτικής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (LOCOG) και τη συμμετοχή του Λόρδου Sebastian Coe, Προέδρου της LOCOG και του κου Hugh Robertson, Υπουργού Αθλητισμού και Ολυμπιακών Αγώνων.

Μια ένδειξη για το τι πρόκειται να επακολουθήσει, ήταν η συμμετοχή νεανικού κοινού στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους πρεσβευτές της νεολαίας της Samsung, τον 16χρονο Danny Mills Pappoe, από την ομάδα νέων της Τσέλσι. Η Samsung, ως παγκόσμιος ηγέτης της τεχνολογίας, όταν πρόκειται για τη στήριξη του αθλητισμού, ενισχύει το ρόλο της ως Επίσημος Χορηγός της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, τονίζοντας την αφοσίωση και το πάθος της για τις τοπικές κοινότητες και τους νέους, ως μέρος των ευρύτερων στόχων της, να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Η Samsung, ως Επίσημος Χορηγός, θα συνοδεύσει την Λαμπαδηδρομία σε όλες τις διαδρομές στο Ηνωμένο Βασίλειο και παράλληλα θα διαδραματίζει καίριο ρόλο στην επίτευξη ενθουσιώδους κλίματος στο κοινό. Ακόμα, έχει την ευκαιρία να χρίσει εθελοντές ως Λαμπαδηδρόμους, χαρίζοντάς τους μία μοναδική εμπειρία ζωής. Στο συνολικό πρόγραμμα της Samsung για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και στην Λαμπαδηδρομία, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στους νέους και θα επιδιώξει η εταιρεία να τους ενθαρρύνει άμεσα να λάβουν μέρος και να μοιραστούν την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Η LOCOG χαιρετίζει τη χορηγία της Samsung στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία και σημειώνει τη δέσμευση που αντιπροσωπεύει ο Χορηγός», δήλωσε ο Λόρδος Sebastian Coe, Πρόεδρος της LOCOG, και συμπλήρωσε: «Η Samsung συμμερίζεται τη δέσμευσή μας για τη συμμετοχή των νέων και την ενθάρρυνση της συμμετοχής τους σε όλα τα επίπεδα της διοργάνωσης στο Λονδίνο, το 2012 - και ιδίως στη Λαμπαδηδρομία».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC