Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Nεά πολυμηχανήματα για μικρά και οικιακά γραφεία από την Canon

Η Intersys Α.Ε., η επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών κομψών νέων πολυμηχανημάτων για το περιβάλλον εργασίας μικρών/οικιακών γραφείων. Πρόκειται για τα μοντέλα PIXMA MX870, PIXMA MX350 και PIXMA MX340 που προσφέρουν λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και φαξ, βελτιωμένες ταχύτητες παραγωγής εκτυπώσεων & αντιγράφων, συνδεσιμότητα Wi-Fi και έναν πλήρως ενσωματωμένο αυτόματο τροφοδότη εγγράφων.

Επίσης, διαθέτουν την τεχνολογία εκτύπωσης FINE της Canon, που είναι ιδανική για εκτυπώσεις από το Διαδίκτυο, καθώς και για εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών.

Οι τρεις εκτυπωτές προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης με βελτιωμένες ταχύτητες: το PIXMA MX870 προσφέρει ταχύτητα περίπου 9,4/6,1 εικ./λεπτό για εκτύπωση σε Α&Μ/Χρώμα, ενώ τα PIXMA MX350 και PIXMA MX340, περίπου 8,4/4,8 εικ./λεπτό, βάσει του εκτιμώμενου χρόνου παραγωγής (ISO ESAT2 ). Οι ταχύτητες παραγωγής αντιγράφων έχουν βελτιωθεί επίσης κατά περίπου 50% για τα PIXMA MX350 και PIXMA MX340, σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Υψηλή λειτουργικότητα

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν νέο και βελτιωμένο περιβάλλον χειρισμού. Το πάνελ χειρισμού έχει επανασχεδιαστεί και προσφέρει σαφή διάταξη των λειτουργιών από τα αριστερά προς τα δεξιά, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση με την ομαδοποίηση των πλήκτρων ανά λειτουργία. Τα πολυμηχανήματα PIXMA MX870 και PIXMA MX350 διαθέτουν επίσης οθόνες TFT 6,2 εκ., οι οποίες προσφέρουν εξαιρετική ευκρίνεια στην προβολή των εικόνων και των μενού.

Η λειτουργία σάρωσης σε αρχεία PDF υψηλής συμπίεσης επιτρέπει την αποθήκευση αρχείων με μικρότερο μέγεθος έως 90% από τα προηγούμενα μοντέλα, χαρακτηριστικό που τα καθιστά πιο εύχρηστα και επιτρέπει την ευκολότερη αποστολή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ παρέχεται επίσης η δυνατότητα εκτέλεσης αναζητήσεων με λέξεις-κλειδιά.

Το PIXMA MX870 περιλαμβάνει τη λειτουργία αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης στις βασικές του δυνατότητες, ενώ τα μοντέλα PIXMA MX350 και PIXMA MX340 περιλαμβάνουν αυτό το χαρακτηριστικό σαν χειροκίνητη λειτουργία. Το PIXMA MX870 παρέχει δύο τροφοδότες χαρτιού για μεγαλύτερη ευχρηστία, καθώς και ανεξάρτητες αντικαθιστώμενες δεξαμενές μελανιού για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης.
Προηγμένες λύσεις λογισμικού

Τα PIXMA MX870, PIXMA MX350 και PIXMA MX340 παρέχονται με προηγμένες λύσεις λογισμικού, στις οποίες περιλαμβάνονται οι εφαρμογές Easy-WebPrint EX για έξυπνη και εύκολη εκτύπωση ιστοσελίδων και MP Navigator EX για τη σάρωση και την επεξεργασία εγγράφων και φωτογραφιών.

Προηγμένες τεχνολογίες
Καθώς τα PIXMA MX870, PIXMA MX350 και PIXMA MX340 είναι σχεδιασμένα κυρίως για χρήση στο γραφείο και το σπίτι, είναι βελτιστοποιημένα για την εκτύπωση τόσο εγγράφων όσο και φωτογραφιών χάρη στη τεχνολογία FINE της Canon. Τα μοντέλα PIXMA MX350 και PIXMA MX340 προσφέρουν ανάλυση εκτύπωσης 4800 x 1200 dpi, με σταγονίδια μελανιού με όγκο 2pl κατ' ελάχιστο, ενώ το PIXMA MX870 προσφέρει υψηλότερη ανάλυση 9600 x 2400 dpi, με σταγονίδια μελανιού 1pl κατ' ελάχιστο. Τα νέα μοντέλα αποτελούν εντάσσονται στο σύστημα ChromaLife 100+ , το οποίο προσφέρει υπέροχες φωτογραφίες με μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC