Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

H "ανοιξιάτικη κολεξιόν" της HP στην ταινία “Sex and the City 2”

Η HP ανακοινώνει την συνεργασία της με τη Warner Bros σε επίπεδο global marketing. Η συνεργασία αφορά τη νέα σειρά “tech couture” προϊόντων της HP και εγκαινιάζεται με την ταινία της New Line Cinema “Sex and the City 2”, η οποία κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Μαΐου.

Με αυτή τη συνεργασία η HP ενισχύει τη σχέση της και ανανεώνει τη δέσμευσή της απέναντι στους fashion trendsetters, καθώς συνεχίζει να εμπνέει τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο με τους stylish υπολογιστές της.

Η HP είναι πρωτοπόρος στο να συνδυάζει τη μόδα με την τεχνολογία. Το 2008 αποκάλυψε το HP Mini Vivienne Tam notebook στο Fashion Week της Νέας Υόρκης. Το λανσάρισμα του πρώτου “digital clutch” ήταν μόνο η αρχή μιας νέας πορείας για την HP, η οποία οδήγησε και στη συνεργασία με το “Sex and the City 2.”

“Η HP γίνεται όλο και πιο αναγνωρίσιμη ως ένα brand συνώνυμο του στυλ και του πρωτοποριακού design”, αναφέρει ο Jean-Pierre Le Calvez, vice-president, Marketing, Personal Systems Group, HP EMEA. “Το ‘Sex and the City 2’ δημιουργεί και καθιερώνει τάσεις. Γι’ αυτό και μας δίνει εξαιρετική αφορμή να μιλήσουμε για τη μόδα και να μοιραστούμε τη stylish σειρά υπολογιστών ‘Spring collection 2010’ με όλον τον κόσμο.”

Η πρωταγωνίστρια και συμπαραγωγός της ταινίας Sarah Jessica Parker, θα συμμετέχει στην επόμενη παγκόσμια καμπάνια επικοινωνίας της HP. Το μήνυμά της θα είναι “PC is Personal Again”, με στόχο να μας δείξει πώς η τεχνολογία έχει γίνει πλέον πραγματικά προσωπική.

Η Parker θα υποδύεται τον εαυτό της – μία σοφιστικέ, γεμάτη ενέργεια γυναίκα, η οποία χρησιμοποιεί υπολογιστή HP, γιατί την βοηθά να ανταποκρίνεται στους πολλαπλούς της ρόλους ως μητέρα, σχεδιάστρια και παραγωγός ταινιών, πάντοτε με στυλ.

Η HP στην ταινία
Το “Sex and the City 2” αναδεικνύει τα νέα προϊόντα HP, τα οποία συνδυάζουν την premium τεχνολογία με το στυλ.

—Το HP Mini 210 Vivienne Tam Edition έκανε το ντεμπούτο του στο Fashion Week της Νέας Υόρκης, ως μέρος της ανοιξιάτικης συλλογής της Tam για το 2010. Το νέο HP Mini συνδυάζει την premium τεχνολογία στα PC με το υπέροχο design “Butterfly Lovers”. www.hp.com/viviennetam.

—Τα HP TouchSmart PCs έχουν κομψό design, με εντυπωσιακή οθόνη, η οποία προσφέρει multitouch και HD widescreen display. Οι υπολογιστές αυτοί αξιοποιήθηκαν από τα δημιουργικά team του “Project Runway 7” για τον σχεδιασμό των πατρόν, προσφέροντας μία νέα σχεδιαστική πρόκληση στους designer.

—Τα HP TouchSmart tm2 notebook PCs, τα οποία έχουν convertible, touch-enabled οθόνη, είχαν δοθεί στους designer του Project Runway, οι οποίοι τα χρησιμοποίησαν ως “digital sketchpad” για να ζωγραφίζουν, να σχεδιάζουν και να κρατούν σημειώσεις, έχοντας στη διάθεσή τους απεριόριστες δυνατότητες στην επιλογή χρωμάτων, πινέλων και εφέ.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC