Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Πρωτιές Οικολογίας για την Canon

Τα προϊόντα της Canon κατακτούν πέντε πρωτιές σε αντίστοιχες κατηγορίες πολυμηχανημάτων laser όσον αφορά την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Σύμφωνα με το www.ecotopten.gr, το Οικολογικό Διαδικτυακό Εργαλείο αναζήτησης και παρουσίασης των καλύτερων συσκευών, από πλευράς κατανάλωσης ενέργειας, τα προϊόντα Canon που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά η Intersys διακρίνονται για την οικονομική τους λειτουργία αποτελώντας τη βέλτιστη επιλογή για το καταναλωτικό κοινό.

Στο site «Χαμηλό Κόστος/Καθαρό Περιβάλλον» της ιστοσελίδας της Intersys μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ‘πράσινα’ προϊόντα της Canon .

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία έγχρωμης εκτύπωσης μέχρι 20 σελίδες το λεπτό βρίσκουμε τα μοντέλα της Canon i-SENSYS MF8050Cn και i-SENSYS MF8030Cn τα οποία έχουν κόστος ηλεκτρικής ενέργειας 24,18 ευρώ σε 5 χρόνια. Στην κατηγορία ασπρόμαυρης εκτύπωσης μέχρι 20 σελίδες το λεπτό συναντούμε τα μοντέλα της Canon i-Sensys MF4660PL και i-Sensys MF4690PL τα οποία έχουν κόστος ηλεκτρικής ενέργειας 28 ευρώ σε 5 χρόνια.

Η κατηγορία έγχρωμης εκτύπωσης μέχρι 40 σελίδες/λεπτό ανήκει στη σειρά της Canon, Image RUNNER ADVANCE με πρώτο και καλύτερο το μοντέλο C5030 το οποίο έχει κόστος ηλεκτρικής ενέργειας 74 ευρώ σε 5 χρόνια, ενώ στην κατηγορία ασπρόμαυρης εκτύπωσης για την ίδια ταχύτητα βρίσκουμε πρώτο το i-Sensys MF4320d με αντίστοιχο κόστος 35 ευρώ! Τέλος στα Ασπρόμαυρα φωτοτυπικά με δυνατότητα εκτύπωσης πάνω από 41 σελίδες/λεπτό φιγουράρει το μοντέλο iR3245N με ετήσιο κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας περίπου 21 ευρώ.

Η Canon μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας και του ιδιαίτερου τρόπου παραγωγής και διαχείρισης προϊόντων έχει ως στόχο τον συνδυασμό του «εύ ζην» με την διαφύλαξη του περιβάλλοντος του πλανήτη. Για το λόγο αυτό προσπαθεί να αντιμετωπίσει ολιστικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της και υιοθετεί μία προσέγγιση «ανάλυσης κύκλου ζωής» (παραγωγή – χρήση – ανακύκλωση), δείχνοντας έτσι έμπρακτα την προσπάθεια εναρμονισμού των πρακτικών της, με το όραμα αειφορίας για το οποίο έχει δεσμευτεί.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Canon στην ελληνική αγορά θα βρείτε στο link www.intersys.gr.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC