Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Για άλλη μια φορά η Xerox στη λίστα των Best Workplaces Hellas

Για τρίτη φορά η Xerox Hellas βραβεύτηκε ως μια από τις δέκα εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, από το Great Place to Work Institute Hellas σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hilton.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της σχετικής διαδικασίας ανέδειξαν την Xerox Hellas μεταξύ των δέκα Best Workplaces για το 2010 στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 ως 250 εργαζομένους. Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συνεχή επένδυση και δέσμευση της εταιρείας στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία λόγω της χρονικής στιγμής που επιτεύχθηκε:

Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι άνθρωποι της Xerox στην παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας ως εργοδότη έχει διπλή αξία σε μια εποχή αστάθειας και αβεβαιότητας όπως αυτή που διανύουμε.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος, Xerox Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη σπουδαία αυτή διάκριση. Δεδομένου πως είναι η γνώμη των ίδιων των εργαζομένων της κάθε εταιρείας που παίζει τον πρωταρχικό ρόλο για τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων, η αξιολόγηση που λάβαμε ως Xerox Hellas είναι σαφώς μια έμπρακτη αναγνώριση όλων των προσπαθειών που κάνουμε τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, σηματοδοτεί την ευθύνη μας να υλοποιήσουμε όλα αυτά για τα οποία δεσμευόμαστε απέναντι στους ανθρώπους μας, στοχεύοντας όλο και ψηλότερα, ώστε να προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που θα κάνει τους εργαζομένους μας ακόμη πιο υπερήφανους που ανήκουν στην οικογένεια της Xerox».


ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC