Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Skype 4.2.0.163: τηλεφωνώντας δωρεάν στο Internet

To Skype είναι ένας δωρεάν messenger, σκοπός του οποίου είναι να κάνει εφικτή τη διεξαγωγή τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του Internet. Μέσω ενός κατάλληλου, κρυπτογραφημένου, πρωτοκόλλου μπορείτε να μιλήσετε με άλλους χρήστες του Skype ανά τον κόσμο. Ανάμεσα στις άλλες λειτουργίες του είναι η υποστήριξη των βιντεοκλήσεων με την αρωγή μιας web cam, όπως και η διεξαγωγή τηλεδιασκέψεων με τη συμμετοχή έως 25 ατόμων, chats με κείμενο, μια λειτουργία αυτόματου τηλεφωνητή και η δυνατότητα κλήσεων σε σταθερά τηλέφωνα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

To Skype 4.2.0.163 αντιμετωπίζει μερικά μικρά bugs. Για παράδειγμα, αυξήθηκε η σταθερότητα της εφαρμογής σε τηλεφωνήματα που γίνονται μεταξύ χρηστών της έκδοσης 4.2. Και δόθηκε τέλος στα προβλήματα που υπήρχαν με τα μηνύματα κειμένου όταν μια βιντεοσυνομιλία λάμβανε χώρα σε πλήρη οθόνη.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις αλλαγές που φέρνει η τελευταία έκδοση μπορείτε να βρείτε στο site του κατασκευαστή.

ΠΗΓΗ: skype.com

1 σχόλιο:

Nora είπε...

To Skype είναι πρωτοστάτης εδώ και χρόνια στην δωρεάν επικοινωνία από PC σε PC. Όμως η δυνατότητα κλήσεων σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα δεν έχει αποδειχτεί το ίδιο επιτυχής. Στο εξωτερικό δεν έχει μπορέσει να ανταγωνιστεί σε τιμές τις υπηρεσίες τύπου χρονοκάρτας. Και στην Ελλάδα πλέον υπάρχουν υπηρεσίες που προσφέρουν πολύ ανταγωνιστικές τιμές, όπως το http://www.klisiexo.gr που για Αμερικάνικα κινητά και σταθερά με χρεώνει λιγότερο από 0.01ευρό το λεπτό. Το μέλλον υπόσχετε πολλά.

 
SYNC ME @ SYNC