Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Συνεχή αύξηση πελατών για την Oracle EMEA

Η Oracle Corporation κατέγραψε συνεχιζόμενη αύξηση πελατών για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής (ΕΜΕΑ) σε πολλούς κλάδους της αγοράς κατά το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2010 (FY10), καθώς οι πελάτες επέλεξαν προϊόντα και υπηρεσίες από το σύνολο του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της.

Ο Loïc le Guisquet, Executive Vice President, Oracle EMEA, σχολίασε: «Οι πελάτες υποστηρίζουν ολοένα και περισσότερο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τα οποία παρέχουν στους οργανισμούς πραγματική αξία και επιχειρηματικά πλεονεκτήματα. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ενοποιημένων επιχειρηματικών λύσεων, που βασίζονται σε ανοικτά πρότυπα, και βοηθούν εταιρείες από πολλούς διαφορετικούς κλάδους αλλά και υπηρεσίες του δημόσιου τομέα να βελτιώσουν την ικανοποίηση των πελατών τους, μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη του ΙΤ. Βοηθάμε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές οι επιχειρήσεις των πελατών μας.»

Στην Ελλάδα, μεταξύ των οργανισμών που υιοθέτησαν νέες λύσεις ή επέκτειναν ήδη υπάρχουσες υλοποιήσεις Oracle λύσεων, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, και οι: Alumil, Ομιλος Λεμονή, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Υπουργείο Εσωτερικών, ΟΛΠ, ΠΕΣΥΠ Θεσσαλίας, Κτηματολόγιο, ΓΓΠΣ, Cosmote, EFG Eurobank, κ.ά.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC