Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

O Eugene Kaspersky στο Hall of Fame της Infosecurity Europe

Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε ότι ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της εταιρείας, θα τιμηθεί με την είσοδο του στο Hall of Fame της Infosecurity Europe. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης Infosecurity Europe 2010, η οποία θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Απριλίου, στο Earls Court του Λονδίνου.

Η Kaspersky Lab συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Infosecurity Europe 2010. Στο ειδικό περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη τη γκάμα των κορυφαίων λύσεων ασφαλείας της Kaspersky Lab, αλλά και τις τεχνολογίες αιχμής της εταιρείας InfoWatch για την πρόληψη περιπτώσεων απώλειας δεδομένων.

Επιπλέον, η Kaspersky Lab έχει ενεργό ρόλο στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Infosecurity Europe 2010, καθώς ο Eugene Kaspersky θα απευθύνει ειδική ομιλία στο Business Strategy Theatre της εκδήλωσης, την Τετάρτη 28 Απριλίου. Αργότερα την ίδια μέρα, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Keynote Theatre, ο κύριος Kaspersky θα εισαχθεί στο Hall of Fame της Infosecurity Europe, μαζί με άλλα σημαντικά, διεθνώς αναγνωρισμένα στελέχη του κλάδου της ασφάλειας πληροφοριών που έχουν συνεισφέρει καθοριστικά στην πρόοδο του κλάδου.

Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της Kaspersky Lab θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τους ειδικούς της εταιρείας σχετικά με διάφορα θέματα ασφάλειας, όπως μέθοδοι πρόληψης απώλειας δεδομένων για εταιρικά περιβάλλοντα, απειλές που σχετίζονται με την κοινωνική δικτύωση και συμβουλές για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Kaspersky Lab για την ασφάλεια των πληροφοριακών υποδομών και την κάλυψη των αναγκών οργανισμών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων: Kaspersky Open Space Security – Release 2, Kaspersky Hosted Security Services και Kaspersky Mobile Enterprise Edition (για την προστασία και τη διαχείριση των smartphones).

Αυτά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες διακρίνονται από την ευκολία χρήσης και διαχείρισης και την ιδιαίτερα μικρή επιβάρυνση των πόρων των συστημάτων, ενώ ακόμη διασφαλίζουν την πλήρη αξιοποίηση της υπολογιστικής δύναμης για εφαρμογές και δεδομένα, αλλά και το χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης.

Φέτος, η Kaspersky Lab θα μοιραστεί το περίπτερό της με την InfoWatch, η οποία θα παρουσιάσει τις εξειδικευμένες λύσεις της για την προστασία δεδομένων, όπως το InfoWatch Traffic Monitor, το InfoWatch Device Monitor και το InfoWatch CryptoStorage Enterprise. Παράλληλα, η Infowatch θα παρουσιάσει τα κυριότερα ευρήματα από την τελευταία παγκόσμια έρευνα που διεξήγε σχετικά με τις διαρροές δεδομένων το 2009.

Έτσι, τα εκθέματα και των δυο εταιρειών συνθέτουν την πληρέστερη σειρά προϊόντων, υπηρεσιών και εξειδικευμένων λύσεων για την προστασία των εταιρειών από τις απειλές του κυβερνοχώρου.

«Είτε πρόκειται για μια μεγάλη, είτε για μια μικρομεσαία επιχείρηση, υπάρχει αναμφισβήτητα συνεχής πίεση και ανάγκη για μια ευέλικτη υποδομή πληροφορικής που να μπορεί να εγγυηθεί την απρόσκοπτη πρόσβαση σε δεδομένα και εφαρμογές που βρίσκονται σε διαφορετικές συσκευές και τοποθεσίες», δήλωσε ο Andreas Lamm, Managing Director της Kaspersky Lab Europe.

«Η πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες είναι να καλύψουν τις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές τους ανάγκες, διατηρώντας ταυτόχρονα πληροφοριακές υποδομές που να είναι ασφαλείς, αποδοτικές ως προς το κόστος, αξιόπιστες, αλλά και κατάλληλα προφυλαγμένες από τις ολοένα και αυξανόμενες απειλές», συμπλήρωσε.

Παράλληλα με την έκθεση Infosecurity Europe 2010, θα πραγματοποιηθεί και η τελετή για τα βραβεία SC Magazine Europe Awards 2010. Κατά την περσινή εκδήλωση, η Kaspersky Lab απέσπασε το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο “Security Product of the Year”. Φέτος, o Eugene Kaspersky είναι υποψήφιος στην κατηγορία “CEO of the Υear” και η Kaspersky Lab είναι υποψήφια στην κατηγορία “Best Anti-malware Solution”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση Infosecurity Europe 2010, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.infosec.co.uk.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC