Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Βίντεο για το Nokia N8

Η Nokia παρουσιάζει σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών τη νέα της ναυαρχίδα, το κινητό τηλέφωνο Ν8 το οποίο ανακοίνωσε επίσημα χθες.

Το N8 είναι το πρώτο κινητό που είναι εξοπλισμένο με το Symbian 3, όπως και το πρώτο των Φιλανδών κατασκευαστών που υποστηρίζει το mutlitouch αλλά και που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες στα 12MPixels.

Eπιπλέον το N8 διαθέτει μια θύρα HDMI, που σας επιτρέπει να βλέπετε βίντεο στην τηλεόραση σε ποιότητα HD.

Η δεύτερη φύση του Nokia N8 δεν είναι άλλη από την κοινωνική δικτύωση. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν update στο status τους, να μοιράζονται φωτογραφίες και τοποθεσίες με τους φίλους τους, ή να παίρνουν μέσα από ένα και μόνο app της αρχικής οθόνης, live feeds από το Facebook και το Twitter. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν το ημερολόγιο του κοινωνικού τους δικτύου, στην αντίστοιχη εφαρμογή της συσκευής τους.

Τέλος, το Nokia N8 συνοδεύεται από τους παγκόσμιους χάρτες Ovi Maps, με δωρεάν πλοήγηση walk & drive, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες να βρίσκουν το δρόμο προς τα σημεία που τους ενδιαφέρουν, σε περισσότερες από 70 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Nokia N8 θα είναι διαθέσιμο από το τρίτο τρίμηνο του 2010 σε επιλεγμένες αγορές, και η εκτιμώμενη τιμή λιανικής ανέρχεται στα €370, χωρίς να συνυπολογίζονται φόροι ή επιδοτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC