Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Nokia N8: δεν εντυπωσιάζουν τα πρώτα τεστ

Τον Ιούλιο η Nokia θα κυκλοφορήσει στην αγορά, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τη νέα ναυαρχίδα της που θα ακούει στο όνομα N8. To ρωσικό site mobile-review.com κατάφερε να αποκτήσει ένα πρωτότυπο του N8 και να το υποβάλει σε τεστ. Τα αποτελέσματα του οποίου κάθε άλλο παρά εντυπωσιακά είναι.

Το κινητό τηλέφωνο της Nokia, το πρώτο θα χρησιμοποιεί τη νέα έκδοση S3 του Symbian, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους συντάκτες του ρωσικού site. Ούτε καν με την υποστήριξη του multitouch από την 4" οθόνη αφής του, καθώς τέτοιες δυνατότητες διαθέτουν τόσο το iPhone, όσο τα μοντέλα Android αλλά και μερικά Windows κινητά.

Στο εξοπλισμό του Ν8 περιλαμβάνονται, εκτός από την υποστήριξη των βίντεο HD και μιας θύρας HDMI (ή οποία δεν φάνηκε να συνεργάζεται με το καλώδιο HDMI των testers), δέκτης GPS και 32GB εσωτερική μνήμη.

Έτσι δεν μένει να περιμένουμε για να δούμε αν η τελική έκδοση του κινητού, που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, θα είναι κατά τι καλύτερη από το πρωτότυπο που δοκίμασαν οι Ρώσοι συντάκτες.

ΠΗΓΗ: Mobile-review.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC