Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

H On Telecoms εγκαινιάζει τη νέα εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης

Η On Telecoms εγκαινιάζει τη νέα εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης στις 28 Απριλίου 2010.Με την ανανεωμένη ON TV, με νέο φιλικό μενού, οι νέοι καθώς κι όλοι οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν ένα εμπλουτισμένο μπουκέτο από ελληνικά και διεθνή κανάλια, μεγάλη ποικιλία από ταινίες και πρωτοποριακές διαδραστικές υπηρεσίες, για όλη την οικογένεια.

Επιπλέον, οι συνδρομητές της ON TV είναι έτοιμοι να υποδεχθούν την ψηφιακή μετάβαση της επίγειας τηλεόρασης στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουν νέο εξοπλισμό ή να αλλάξουν την τηλεόρασή τους. Ο αποκωδικοποιητής της ON TV έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη Mpeg4, που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές, να παρακολουθούν όλα τα επίγεια ψηφιακά κανάλια που είναι διαθέσιμα στην περιοχή τους, μέσω της υπάρχουσας κεραίας τους.

Η On Telecoms εγκαινιάζει την εμπλουτισμένη ON TV, προσφέροντας νέους ευέλικτους συνδυασμούς Triple Play και Telephony & TV, στην Αθήνα και για πρώτη φορά και στη Θεσσαλονίκη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα:

- Ο συνδυασμός ON Triple Play, με 35,49€ το μήνα, προσφέρει τηλεφωνία με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, εξαιρετικά γρήγορο και απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps και την ανανεωμένη ON TV με πρωτοποριακές υπηρεσίες τηλεόρασης.

- Ο συνδυασμός ON Triple Play Unlimited, με 40,57€ το μήνα, προσφέρει απεριόριστη τηλεφωνία προς αστικούς, υπεραστικούς και 43 δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς, εξαιρετικά γρήγορο και απεριόριστο ADSL internet έως 24 Mbps και την ανανεωμένη ON TV με πρωτοποριακές υπηρεσίες τηλεόρασης.

- Ενώ, ο συνδυασμός ON Telephony & TV, με 26,34€ το μήνα, προσφέρει τηλεφωνία με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και το νέο πακέτο τηλεόρασης ON TV.


Οι συνδρομητές που θα υποβάλλουν αίτηση μέχρι 31 Μαΐου 2010, μπορούν να επιλέξουν έναν από τους παραπάνω συνδυασμούς, χωρίς τέλος ενεργοποίησης.

Επιπλέον, όσοι συνδρομητές υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω του website της On Telecoms, www.on.gr, μέχρι 31 Μαΐου 2010, θα επωφεληθούν από τη μοναδική προσφορά της έκπτωσης 25% στα μηνιαία πάγια, για 12 ολόκληρους μήνες.

Η Οn Telecoms, πάντα συνεπής στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της, προσφέρει προηγμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε όλους, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παράλληλα, βρίσκεται πάντα κοντά στους συνδρομητές της, με άμεση υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.on.gr ή να καλέσουν στο 13801.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC