Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

H Microsoft σταμάτησε την ανάπτυξη του Tablet PC της

Η Microsoft ματαίωσε την ανάπτυξη του θρυλικού της Tablet PC "Courier". Όπως αναφέρει το 'Gizmodo', ο μάνατζερ Frank Shaw της Microsoft επιβεβαίωσε ότι η εν λόγω συσκευή - σε αυτή τη μορφή - δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στο εμπόριο.

Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα που είχε επωμιστεί το σχετικό project, η ανάπτυξη του Courier έπαυσε διότι σταμάτησε να υποστηρίζεται από την Microsoft. Αν και αυτό το προϊόν δεν ανακοινώθηκε ποτέ από την Microsoft, πολλοί λυπήθηκαν από αυτή την ανακοίνωση.

Το τελευταίο χρόνο είχαν κυκλοφορήσει διάφορες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ένα πρώτο πρωτότυπο του Courier ήταν πολύ κοντά στην κατασκευή του. Το Courier μπορούσε να το χειριστεί κανείς τόσο με τα δάκτυλα όσο και με μια γραφίδα, καθώς εκμεταλλεύονταν τα πλεονεκτήματα και των δύο μεθόδων. Παράλληλα διάθετε δύο οθόνες, κάτι που σου έδινε την εντύπωση ενός ηλεκτρονικού βιβλίου.

Aν και το ίδιο το project ανάπτυξης του Courier σταμάτησε, τμήματα αυτού μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε άλλα προϊόντα της Microsoft.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC