Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

H INTRACOM IT Services επεκτείνει τις δραστηριότητες της στη Μ. Ανατολή

Η INTRACOM IT Services* Middle East & Africa, μέλος του Ομίλου INTRACOM IT Services, ανέλαβε τέσσερα νέα έργα στη Μέση Ανατολή συνολικής αξίας 4,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανέλαβε τη δεύτερη φάση έργου διαχείρισης του κύκλου ζωής των πληροφοριών (EMC Information Life-Cycle Management - ILM) στη Zain Ιορδανίας, προσθέτοντας επιπλέον δυνατότητες στο αρχικό σύστημα. Ο Όμιλος Zain είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, με παρουσία σε 23 χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, 13.000 υπαλλήλους και 72,5 εκατ. πελάτες. Το έργο, αξίας $ 2 εκατ., αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.

Επίσης, ανέλαβε έργο αποθήκευσης και αρχειοθέτησης δεδομένων (EMC2 SAN Upgrade & Archiving) για την Orange Ιορδανίας, με στόχο την κάλυψη των αναγκών αποθήκευσης των ανενεργών δεδομένων. Η France Telecom Orange είναι ένας από τους κυρίαρχους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως, με πελατειακή βάση 182 εκατ. σε 5 ηπείρους. Το έργο, αξίας $ 1 εκατ., αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.

Παράλληλα, ανέλαβε δεύτερο έργο αποθήκευσης δεδομένων και αποκατάστασης από καταστροφές (EMC2 Disaster Recovery & Storage) για την Jawwal, με στόχο την παροχή της απαιτούμενης χωρητικότητας για τα συστήματα της εταιρίας, καθώς και την αναβάθμιση του συστήματος αποκατάστασης από καταστροφές. Η Jawwal είναι ο πρώτος πάροχος κινητής τηλεφωνίας με πλήρη κάλυψη στην Παλαιστίνη και 500.000 πελάτες. Το έργο, αξίας $ 900.000, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.

Τέλος, για να καλύψει τις ανάγκες των 2.000 υπαλλήλων της Asia Cell, η INTRACOM IT Services Middle East & Africa ανέλαβε την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ORACLE HRMS. Η Asia Cell είναι ο μοναδικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας με πλήρη κάλυψη στο Ιράκ και δίκτυο 6 εκατ. συνδρομητών. Το έργο, αξίας $ 800.000, αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο 2011.

Με τα νέα αυτά έργα, η INTRACOM IT Services Middle East & Africa κάνει άλλο ένα επιτυχημένο βήμα για την ενδυνάμωση της παρουσίας και δραστηριότητάς της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, συνεπής στη στρατηγική του Ομίλου για συνέχιση και επέκταση της διεθνούς δραστηριοποίησής του.

* Ο Όμιλος INTRACOM IT Services είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος παροχής λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής με ισχυρότατη διεθνή παρουσία και διεθνείς δραστηριότητες που συνεισφέρουν κατά 65% στα συνολικά έσοδά του. Ανήκει στην INTRACOM HOLDINGS και απασχολεί 1.550 άτομα, εκ των οποίων το 52% εργάζεται εκτός Ελλάδος. Οι δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες του Ομίλου, INTRACOM IT Services(μητρική), Intrasoft International, INTRACOM IT Services Middle East & Africa, INTRACOM IT Services Denmark κατέχουν ηγετική θέση στις αγορές που δραστηριοποιούνται και διακρίνονται για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών τους. Περισσότεροι από 500 οργανισμοί σε 55 χώρες στον κόσμο (όργανα Ευρωπαϊκής Ένωσης, εθνικές κυβερνήσεις, δημόσιοι οργανισμοί, τράπεζες, τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί, επιχειρήσεις) έχουν επιλέξει τις υπηρεσίες και λύσεις του Ομίλου. Η IDC κατατάσσει συστηματικά την INTRACOM IT SERVICES ως τον κορυφαίο πάροχο λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.intracom-it.com

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC