Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Σημαντική διάκριση για την Epson με τρία βραβεία TIPA

Η Epson κατέκτησε τρία από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά βραβεία για την αγορά της φωτογραφίας από την Ένωση Τεχνικού Φωτογραφικού Τύπου (Technical Image Press Association - TIPA) για το 2010. Τα προϊόντα Epson που βραβεύθηκαν με TIPA ήταν ο Epson EH-TW5500, που έλαβε τη διάκριση ‘Best Pro-Photo Projector', ο Epson Stylus Pro 3880, που έλαβε το βραβείο ‘Best Expert Photo Printer’ και τέλος το Epson Perfection V600 Photo, που ανακηρύχθηκε ‘Best Photo Scanner’.

Η Ένωση Τεχνικού Φωτογραφικού Τύπου (TIPA) έχει κατά την παρούσα περίοδο 29 περιοδικά ως μέλη από δεκατρείς χώρες, γεγονός το οποίο την καθιστά τη μεγαλύτερη και πιο ισχυρή ένωση Τύπου φωτογραφίας και εικόνας παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, τα μέλη της κριτικής επιτροπής της TIPA ψηφίζουν τα καλύτερα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην Ευρώπη τους προηγούμενους 12 μήνες, με κριτήρια την καινοτομία, τη χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας, το σχεδιασμό και την εργονομία, την ευχρηστία, τη σχέση τιμής-απόδοσης και την αποτελεσματικότητα.

Η Mary McNulty, Head of PR and Communications της Epson Europe σχολίασε: “Η Epson έχει επιδείξει εδώ και πολλά χρόνια τη δέσμευσή της να δημιουργεί προϊόντα που χαρακτηρίζονται από τεχνολογική καινοτομία και θέτουν νέα δεδομένα στην αγορά. Η κατάκτηση αυτών των τριών βραβείων αποτελεί τιμή για μας και δίνει έναυσμα για περαιτέρω προσπάθεια να προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικά προϊόντα ψηφιακής απεικόνισης.”

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC