Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

CCleaner 2.31.1153: καθαρίστε Windows και Registry

Το CCleaner είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, μπορεί να βάλει σε τάξη τα Windows αλλά και να βελτιστοποιήσει την απόδοση τους. Και αυτό το κάνει καθαρίζοντας, με λίγα κλικ, τα περιττά αρχεία αλλά και τις άχρηστες καταχωρήσεις στην Registry. Aνάμεσα στις έξτρα λειτουργίες του συμπεριλαμβάνεται ένας uninstaller προγραμμάτων και ένας autostart manager, ο οποίος "ελευθερώνει" τα Windows από περιττά προγράμματα που φορτώνονται αυτόματα με την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος.

Η τελευταία του έκδοση 2.31.1153 σβήνει και τα favicons από σελίδες του Web, τα οποία δεν έχουν προστεθεί στους σελιδοδείκτες. Εκτός αυτού οι προγραμματιστές έχουν βελτιώσει την υποστήριξη των OpenOffice.org 3, QuickTime Player και Windows Server 2008 R2. Μια λίστα με όλες τις αλλαγές μπορείτε να βρείτε στο site του κατασκευαστή.

Προσοχή: το CCleaner είναι ένα πρόγραμμα που κάνει αλλαγές στο σύστημα σας οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι αναστρέψιμες. Γι' αυτό δεν συστήνεται η χρήση του στον υπολογιστή που κάνετε καθημερινά τη δουλειά σας, ενώ η χρήση του προγράμματος γίνεται με δική σας ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC