Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Απίστευτο: αυτό το βίντεο τραβήχτηκε με ένα κινητό τηλέφωνο

Οι πιο πολύ από εσάς θα έχετε ακούσει, πιθανόν, την είδηση για την ανακοίνωση του νέου κορυφαίου κινητού τηλεφώνου της Nokia. Αυτό ονομάζεται Ν8 και μπορεί να τραβήξει βίντεο - όπως μπορείτε να δείτε και σε αυτό που σας επισυνάπτουμε παρακάτω - τόσο καλής ποιότητας που δυσκολεύεται να πιστέψει κανείς ότι έχουν ληφθεί από ένα κινητό.

Πολύ φυσικό και με εξαιρετική απόδοση του περιβάλλοντος το βίντεο καταφέρνει να σε εντυπωσιάσει με την ποιότητα του. Παρόλο που μπορεί να έχει υποστεί και κάποιο μοντάζ. Μια ποιότητα που οφείλεται στο ότι το Ν8 μπορεί να γράψει βίντεο στην ποιότητα ενός camcorder των 720p.

Αν και τα πρώτα τεστ του εμφανίστηκαν στο Web πριν την κυκλοφορία του N8 δεν ήταν πολύ καλά - η Nokia ισχυρίζεται ότι τα τεστ έγιναν με ένα πρωτότυπο που δεν είχε πάρει την τελική του μορφή και χωρίς αυτό να χρησιμοποιεί μια ώριμη έκδοση του λειτουργικού - περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες του κινητού. Κάτι που θα μάθουμε αφού γίνουν τα τεστ με την κανονική έκδοση του Ν8 και όχι με κάποια προεκδόση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC