Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

"Ηλιακή" βιντεοκάμερα

Το Jetyo HDV-T900 σου δίνει με μια πρώτη ματιά την εντύπωση ενός σϋνηθες camcorder. Τα πράγματα αλλάζουν όταν αναδιπλώσετε τις ηλιακές κυψέλες που κρύβονται κάτω από την οθόνη του. Πρόσθετες ηλιακές κυψέλες έχουν ενσωματωθεί και στην μπροστινή πλευρά της 3" οθόνης του.

Το camcorder διαθέτει έναν αισθητήρα CMOS των 1/2,5", με τον οποίο μπορείτε να τραβήξετε και φωτογραφίες των 5MPixels. Επιπλέον εκτός από τα 32MB εσωτερική μνήμη, το Jetyo HDV-T900 διαθέτει κι ένα slot για κάρτες μνήμης SD - έτσι μπορείτε να επεκτείνετε τη μνήμη του έως τα 32GB.Δεν υποστηρίζει το οπτικό ζουμ, ωστόσο υπάρχει ένα ψηφιακό ζουμ της τάξης του 8x.

Εκτός από το ενσωματωμένο μικρόφωνο, η κάμερα διαθέτει κι ένα LED για το φωτισμό του περιβάλλοντος σε κακές συνθήκες φωτισμού. To camcorder διαθέτει επίσης θύρα USB και μια έξοδο HDMI.

To Jetyo HDV-T900 έχει διαστάσεις 11,3x4,64x6,9cm και τροφοδοτείται με ρεύμα μέσω τεσσάρων μπαταριών ΑΑ. Οι, δε, ηλιακές κυψέλες παρέχουν 120mΑ ρεύμα, κάτι που αρκεί για να φορτίσει την μπαταρία για μια ώρα - χρησιμοποιώντας την κάμερα σε περίπτωση ανάγκης.

Ο κατασκευαστής δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμή πώλησης του HDV-T900.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC