Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

Η Xerox κυριαρχεί στην αγορά των ασπρόμαυρων και έγχρωμων πολυμηχανημάτων Α3

Για άλλη μια χρονιά, η Xerox κατάφερε να κυριαρχήσει στην αγορά των πολυμηχανημάτων A3, σύμφωνα με τα μερίδια αγοράς του 2009 που ανακοινώθηκαν από την ανεξάρτητη εταιρία Infosource.

Συγκεκριμένα, στην αγορά των έγχρωμων πολυμηχανημάτων Α3, η Xerox διατήρησε την πρώτη θέση με μερίδιο αγοράς 27,1% αυξημένο κατά 6,5 μονάδες σε σύγκριση με το 2008. Στην κατηγορία των ασπρόμαυρων πολυμηχανημάτων Α3, η Xerox βρίσκεται επίσης στην πρώτη θέση με μερίδιο αγοράς 24,6%, αυξάνοντας το μερίδιο της κατά 7,4 μονάδες σε σχέση με το 2008, που βρισκόταν και πάλι στην πρώτη θέση.

Με αφορμή την ανακοίνωση των φετινών μεριδίων αγοράς, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Xerox Hellas, σχολίασε: «Οι χρήστες που χρόνια τώρα τιμούν την Xerox με την εμπιστοσύνη τους μας κατατάσσουν για άλλη μια φορά στην κορυφή και τους ευχαριστούμε πολύ. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να τους παρέχουμε λύσεις που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, τα προϊόντα και οι λύσεις Xerox αποτελούν μια επένδυση με εγγυημένα αποτελέσματα σε όρους παραγωγικότητας, αποδοτικότητας και μείωσης κόστους».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC