Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Τα νούμερα κινητής τηλεφωνίας του Viva ενεργοποιήθηκαν από την CYTA

Με σκοπό την δραστηριοποίηση του Viva ως MVNO (Mobile Virtual Network Operator) και ύστερα από σχετικό αίτημα, η CYTA ενεργοποίησε στο δίκτυό της τους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας (691300ΧΧΧΧ) του Viva.

Αντίστοιχα, αναμένεται η ενεργοποίηση και η δρομολόγηση της συγκεκριμένης αριθμοσειράς και από τα υπόλοιπα δίκτυα Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας.

Σημειώνεται ότι με ανάλογες συντονισμένες ενέργειες το Viva κατάφερε τελικά να είναι σήμερα ο μοναδικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος που διαθέτει αριθμούς των σειρών 800 και 801, 807, 806, 812, και 825 οι οποίοι μπορούν να κληθούν από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Τα όποια μεμονωμένα προβλήματα δρομολόγησης αριθμών καθώς και χρεώσεων που ορίζουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε επίπεδο χονδρικής, αναμένεται να επιλυθούν μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας Επίλυσης Διαφορών που έχει ξεκινήσει το Viva και βρίσκεται σε τελικό στάδιο στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής από την ΕΕΤΤ το Viva θα ξεκινήσει την διάθεση σειράς νέων υπηρεσιών στους τελικούς καταναλωτές.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC