Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Η Verbund επιλέγει IBM

Η Verbund, ο μεγαλύτερος εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στην ελληνική αγορά, προχώρησε με επιτυχία στην αναβάθμιση της μηχανογραφικής υποδομής της σε συνεργασία με την Digimark A.E., η οποία εγκατέστησε σύγχρονο εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών IBM για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες της εταιρείας.Μέσα από τη συνεργασία αυτή με την Digimark, μια από τις πλέον έμπειρες εταιρείες στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, η Verbund θα επωφεληθεί σημαντικά μέσω της βελτιοποίησης των εσωτερικών της διαδικασιών, αλλά και της αναβάθμισης στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο κ. Άρης Κάβαλος, IT Director της Verbund, δήλωσε σχετικά: «Θεωρούμε πως με τη συμβολή της Digimark καταφέραμε να αναβαθμίσουμε ριζικά όλη τη μηχανογραφική υποδομή της εταιρείας μας, με στόχο να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες διαδικασίες, καθώς και να επιτύχουμε οικονομίες κλίμακας όσον αφορά στη γενικότερη διαχείριση του εξοπλισμού μας. Με τις προσφερόμενες λύσεις, μας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία, ενώ η ευαισθησία μας για την προστασία του περιβάλλοντος αποτυπώνεται και μέσα από τη νέα εγκατάσταση, η οποία μεταξύ άλλων θα επιφέρει και σημαντική μείωση κατανάλωσης ενέργειας».

Πιο συγκεκριμένα, η νέα λύση καλύπτει τις ανάγκες της Verbund για υψηλή διαθεσιμότητα του συστήματος (Business Continuity), επεκτασιμότητα (Business Resiliency), απλοποίηση της υποδομής (Infrastructure Simplification), βελτιστοποίηση της μηχανογραφικής υποδομής (Optimizing IT), server consolidation καθώς και workload management.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC