Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Total Commander 7.55 Beta 1

O Total Commander είναι ένας ισχυρός File Manager που προσφέρει στους προχωρημένους χρήστες μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων για τη διαχείριση αρχείων. Η λειτουργικότητα του μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω μέσω της εγκατάστασης Plug-ins. Επιπλέον η «δύο παραθύρων» προοπτική του, οι ενσωματωμένες ρουτίνες συγχρονισμού και σύγκρισης αρχείων, η "πλούσια" λειτουργία αναζήτησης, οι επεκτάσεις συμπίεσης για όλα τα τωρινά format και η πληθώρα δυνατοτήτων παραμετροποίησης κάνουν το πρόγραμμα ένα πολυεργαλείο για κάθε χρήση.

H έκδοση 7.55 του προγράμματος, που βρίσκεται ακόμα στην beta φάση ανάπτυξης της, υποστηρίζει την εντολή MLSD η οποία χρησιμοποιείται κυρίως στους νέους ftp servers προσφέροντας μια άνετη απεικόνιση του περιεχομένου των καταλόγων. Βελτιώθηκε επίσης και η λειτουργία συγχρονισμού καταλόγων, η οποία λειτουργεί τόσο σε FTP όσο και με plugins τρίτων κατασκευαστών.

Επιπλέον το πρόγραμμα υποστηρίζει την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ δύο υπολογιστών μέσω της χρήσης ενός καλωδίου USB. Περισσότερα στοιχεία για τη νέα έκδοση μπορείτε να βρείτε στο site του κατασκευαστή.

ΠΗΓΗ:ghisler

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC