Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Sharkoon FireGlider: ποντίκι για gamers στα 20 ευρώ

Ευκαιρία για gamers: το Sharkoon FireGlider, ένα ποντίκι ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτούς, διατίθεται στην ελκυστική τιμή των 20 ευρώ. Το ποντίκι κερδίζει εξ αρχής τα βλέμματα χάρη στο εντυπωσιακό σχεδιασμό του. Ως βασικά χρώματα η Sharkoon επέλεξε το μαύρο, ενώ διακόσμησε το ποντίκι της με φλόγες.

Αλλά και όσα αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά το FireGlider πείθει με τις δυνατότητες του: η μέγιστη του ανάλυση ανέρχεται στα 3.600 dpi, την οποία μπορείτε, ωστόσο, να μειώσετε όταν χρειαστεί (συνολικά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές).

Τα επτά πλήκτρα του μπορούν να ρυθμιστούν μέσω software, χρήσιμο για όλους τους gamers που αρέσκονται να χρησιμοποιούν μακροεντολές στα παιχνίδια τους.

Οι πιο «ψαγμένοι» μπορούν να πειραματιστούν με τα συνοδευτικά βαράκια ώστε να προσθέσουν βάρος στο ποντίκι τους, αποκτώντας μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις τους. Και με μήκος καλωδίου 1,8 μέτρα, δεν χρειάζεται να ...είστε δίπλα στον υπολογιστή σας.

Το FireGlider μπορεί να μην ανήκει στην οικογένεια των high end ποντικιών για gamers, ωστόσο αποτελεί μια εξαιρετική και οικονομική πρόταση για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν για πρώτη φορά ένα ποντίκι ειδικά για gamers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC