Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

PC "κτήνος" από το Πλαίσιο

Το Πλαίσιο παρουσίασε το Turbo-X Αtlas F4350, ένα πανίσχυρο desktop PC εξοπλισμένο με τον ταχύτερο επεξεργαστή στον κόσμο και τον πρώτο με τεχνολογία 6 πυρήνων, τον Intel Core i7 980X Extreme Edition. O νέος υπολογιστής-“κτήνος” θέτει νέα κριτήρια απόδοσης και ισχύος και είναι σχεδιασμένος να επιβληθεί σε όλους τους τομείς.

Το κορυφαίο desktop της σειράς Turbo-X ανταποκρίνεται με άνεση ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, υποστηρίζει τα νέα πρότυπα USB 3.0 & SATA 3 και έρχεται εξοπλισμένο με την αιχμή της τεχνολογίας. Διαθέτει δύο κάρτες γραφικών ATi Radeon HD 5870 σε διάταξη CrossFire, σκληρό δίσκο Solid State Drive της Intel για γρήγορη απόκριση και ένα δεύτερο σκληρό δίσκο SATA III 2 ΤB για απεριόριστες δυνατότητες αποθήκευσης. Το σύνολο ολοκληρώνουν οι Triple Channel μνήμες 6GB DDR3 και το ενσωματωμένο Blu-ray.

Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από τα καταστήματα Πλαίσιο και από το www.plaisio.gr από τις 26/03, με δωρεάν γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης και service σε 4 μόλις ώρες σε 20 σημεία πανελλαδικά.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC