Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Oracle, Ideal Standard & Global Training: μαζί για την Ώρα της Γης

Η Oracle Ελλάς, η Ideal Standard Hellas και η Global Training συμμετέχουν από κοινού στην Ώρα της Γης σβήνοντας τις εταιρικές πινακίδες τους στο κτίριο που εδρεύουν (Μεσογείων 265, Ν.Ψυχικό), από το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαρτίου έως το πρωί της Δευτέρας 29 Μαρτίου.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου 8.30-9.30μμ πολίτες, επιχειρήσεις, οργανισμοί και δήμοι, καλούνται για άλλη μία φορά, μέσω αυτής της συμβολικής κίνησης, να εντείνουν τον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

«Το κέρδος για το περιβάλλον από το σβήσιμο μιας διαφημιστικής πινακίδας για 40 ώρες είναι μικρό, μπορεί όμως να γίνει πολύ μεγαλύτερο αν λάβουμε όλοι μας, πολίτες, επιχειρήσεις και οργανισμοί, μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Η Oracle Ελλάς, συμμετέχει και φέτος στην πρωτοβουλία αυτή, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της στρατηγικής, προσπαθώντας να ενισχύσει το μήνυμα και την προσπάθεια αυτή» δήλωσε η Ελένη Τσιπά, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Oracle Ελλάς

«Για την Ideal Standard η παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και η ορθολογική διαχείριση των πηγών ενέργειας, δεν αποτελεί απλά προσαρμογή στις επιταγές των καιρών, αλλά μακροπρόθεσμη στρατηγική ενός ενεργού και υπεύθυνου Πολίτη. Η Ideal Standard, με την συμμετοχή της στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», επιβεβαιώνει την παγκόσμια δέσμευση που έχει αναλάβει για την περιβαλλοντική φροντίδα σε σχέση με όλες τις δραστηριότητές της» δήλωσε η Στέλλα Βλάχου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ideal Standard ΑΒΕΕ.

«Η Globaltraining συμμετέχει ενεργά στη δράση του WWF για την «Ώρα της Γης», αναγνωρίζοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη, όχι μόνο σε εταιρικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο» τόνισε ο Στέλιος Ντότσιας, Διευθυντής της Globaltraining Ελλάδος.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC