Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

MSI: "Διαβάστε το ρημάδι το manual!"

H MSI έστειλε την περασμένη εβδομάδα ένα e-mail σε περίπου 97.000 μέλη του forum τεχνικής της υποστήριξης, στο οποίο ανακοίνωνε ότι έχει «βαρεθεί» να εξηγεί συνεχώς πράγματα που αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρήσης. Γι΄ αυτό το λόγο, όπως ανάφερε στο email, έχει ενσωματώσει ένα RTFM chip στα προϊόντα της, το οποίο θα αναγνωρίζει πότε ένας πελάτης έχει διαβάσει τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης (manual) ή όχι. Το "RTFM" σημαίνει "Read the fucking manual", ή στα ελληνικά "Διαβάστε το γ… το manual”. Αργότερα, βέβαια, η MSI ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της, επιχειρώντας να περάσει όλο το γεγονός ως αστείο.

«Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να διαβάσει κανείς ένα manual;» αναφέρονταν μεταξύ άλλων στο email, όπως αναφέρει το The Register. Kαι συνέχιζε: “Ξέρουμε ποιοι είστε και έχουμε συλλέξει αρκετές πληροφορίες για εσάς μέσω του RTFM chip”.

Στη συγγνώμη που αναρτήθηκε στο forum εκ μέρους της MSI, αναφέρεται ότι επρόκειτο απλά για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Κάποιοι πελάτες ωστόσο δεν πείστηκαν, ενώ τα πρωταπριλιάτικα αστεία γίνονται την 1η Απριλίου και όχι νωρίτερα. Μερικοί πιστεύουν ότι το mail προήλθε από ένα μέλος της τεχνικής υποστήριξης το οποίο βαρέθηκε να απαντά στα ίδια και στα ίδια, με αποτέλεσμα να στείλει αυτό το email «εν βρασμώ ψυχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC