Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

Το LTE της Huawei "έφτασε" στα 1.2 Gb/second

Η Huawei, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους λύσεων επόμενης γενιάς για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, ανακοίνωσε ότι σε δοκιμή που έγινε στο πλαίσιο του Συνεδρίου CTIA Wireless 2010 στο Λας Βέγκας, πέτυχε τις υψηλότερες ταχύτητες downlink LTE, οι οποίες έφτασαν έως και τα 1.2 Gb/s.

“Η τεχνολογία προηγμένου LTE της Huawei βοηθά στην μελλοντική ανάπτυξη του LTE για παρόχους, και την παροχή μιας πραγματικά αξεπέραστης ευρυζωνικής εμπειρίας για τους καταναλωτές. Οι ταχύτητες ρεκόρ, που ξεπερνούν τα σημερινά δίκτυα 3G έως και 40 φορές, αναμένεται να φέρουν την επανάσταση στην εμπειρία του τελικού χρήστη καλύπτοντας απαιτήσεις σε bandwidth διαφόρων εφαρμογών με μεγάλο βάρος δεδομένων,” δήλωσε σχετικά η κα. Karen Yu, Πρόεδρος της Huawei στις ΗΠΑ. “Η Huawei θα συνεχίσει να επενδύει σε τεχνολογίες LTE, και δεσμεύεται στην προώθηση των εξελίξεων της αγοράς.”

Η λύση LTE της Huawei παρέχει ένα αξιόπιστο κινητό δίκτυο που εμπλουτίζει τη συνολική εμπειρία των κινητών υπηρεσιών multimedia. Η Huawei ήδη έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 60 δίκτυα LTE, συμπεριλαμβανομένων και 9 εμπορικών δικτύων.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC