Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

H Pepsi στηρίζει τους πιο Max-PROταθλητές

Το φαινόμενο που έχει καθηλώσει εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει και γυρίζει όλη την Ελλάδα. Από τις 13 Φεβρουαρίου και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Pepsi MAX στηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pepsi MAX PES League 2010 και συνοδεύει για 11 ημέρες έντονης δράσης τους πάνω από 2,000 διαγωνιζόμενους και τους 10,000 θεατές, σε 8 πόλεις- σταθμούς του πιο ...Max PRO-ταθλήματος.

Περισσότεροι από 1.400 παίκτες έχουν ήδη αγωνιστεί σε Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πειραιά, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ ακολουθούν ο προκριματικός γύρος της Αθήνας στις 17 Απριλίου και ο μεγάλος τελικός στις 18 Απριλίου που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας Digital Technology Expo στο Hellexpo Palace. Οι 64 καλύτεροι παίχτες από όλη τη Ελλάδα θα αγωνιστούν για την ανάδειξη του Πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα όπως τηλεοράσεις SONY 40’’, κονσόλες PS3 και GPS Mio, πρωταγωνιστώντας σε ένα Πρωτάθλημα που τα έχει όλα. Δυνατές συγκινήσεις, έντονο ανταγωνισμό, πάθος για την νίκη, ζωντανή εξέδρα και ...απολαυστική Pepsi Max.


Οι παίκτες του Πανιωνίου (από αριστερά) Γιάννης Σίμωσης και Ανδρέας Σάμαρης
που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.


ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC