Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Δύο «διαμάντια» για τον υπολογιστή σας

To νέο σύστημα ηχείων harman/kardon GLA-55, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή, χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα της κατασκευής του. Είναι η πρώτη φορά που ένα σύστημα ηχείων συνδυάζει την τέχνη με την τεχνολογία, τόσο αρμονικά και λειτουργικά.

Τα ηχεία harman/kardon GLA-55 σας παρέχουν τον καλύτερο δυνατό και καθαρό ήχο σε υψηλά επίπεδα, ενώ παράλληλα ξεχωρίζουν για το μοντέρνο design, με την πολύπλευρη γυάλινη καμπίνα τους που παραπέμπει στο σχήμα του ακατέργαστου διαμαντιού. Χάρη στη διαφάνεια του γυαλιού μπορούν να ταιριάξουν είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι σας και να προσφέρουν ένα ξεχωριστό τόνο στο χώρο σας.

Τα GLA-55 διαθέτουν δύο πλήκτρα αφής για πιο εύχρηστο χειρισμό, ένα led στο μπροστινό μέρος που δείχνει την κατάσταση λειτουργίας του, ενώ μπορούν να συνδεθούν σε υπολογιστή (φορητό, επιτραπέζιο), σε iPod ή σε οποιαδήποτε συσκευή ήχου η οποία διαθέτει αναλογική έξοδο 3.5mm.

Τα βασικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά:
Ηχεία: 2 δρόμων με bass reflex .
Ισχύς: 56W ανά δορυφόρο.
Απόκριση συχνότητας (-10dB): 35Hz - 20kHz.
Σύνθετη αντίσταση εισαγωγής: 5k ohms.
Σύνδεση: 3,5mm mini jack.
Διαστάσεις(WxH): 140 x 270 mm.
Βάρος: 1.2kg.
Διαθέτει έξοδο για subwoofer.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη WaveMotion, τον αποκλειστικό διανομέα της Harman Consumer International στην Ελλάδα, στο τηλ. 210-9244505 ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.wavemotion.gr και www.harmankardon.com.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC