Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Νέο "all-in-one" notebook από την Fujitsu

Με το φορητό υπολογιστή LIFEBOOK ΝΗ570, η Ιαπωνία επιτίθεται με μαχητικότητα στους αντίστοιχους φορητούς υπολογιστές, προσφέροντας στο χρήστη τις επιδόσεις των προηγμένων ή επαγγελματικών μοντέλων με υψηλή ταυτόχρονα ξεχωριστή στιλιστική άποψη.

Μέσα σε ένα μήνα από την κυκλοφορία του LIFEBOOK ΑΗ550, του φορητού της στην ίδια κατηγορία, η FUJITSU παρουσιάζει το «βιβλίο ζωής» του πιο απαιτητικού χρήστη, που προάγει τη φορητή απόλυτη συνδεσιμότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Προσφέρει έναν φορητό υπολογιστή που μεταφέρεται εύκολα με ακόμη μεγαλύτερη High-Definition οθόνη (18,4 ιντσών) που ανταποκρίνεται στις λειτουργίες και συγκρίνεται με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή γραφείου.

Πραγματικά, ο υψηλής ταχύτητας επεξεργαστής του Intel Core i5, για επιδόσεις multithreading και multitasking, σε συνδυασμό με γραφικά NVIDIA GeForce , προσφέρει στο χρήστη την ταχύτητα και ευκρίνεια, που μπορεί να απολαύσει περισσότερο σε περιβάλλον γραφείου παρά σε εξωτερικούς χώρους. Το γεγονός αυτό ενισχύει και η δυνατότητα επέκτασης της ήδη μεγάλης μνήμης των 4GB σε 8GB. Ταυτόχρονα, όμως, το εξωτερικό γυαλιστερό μαύρο περίβλημά του LIFEBOOK NH570, είναι η τελευταία λέξη της κομψότητας για ένα τεχνολογικό μέσο υψηλού σχεδιασμού.

Κατά την κατασκευή του, η FUJITSU εφάρμοσε όλες τις προδιαγραφές που καθιστούν το LIFEBOOK NH570 έναν ανθεκτικό φορητό για κάθε χρήση παντού. Η ανθεκτικότητά του βασίζεται στην εφαρμογή των ιαπωνικών προτύπων ποιότητας (TQM) που εγγυώνται την αντοχή και τη διάρκεια ζωής του σε ισχυρές πιέσεις στο καπάκι και πτώσεις του, ενώ με την κατασκευή αδιάβροχου πληκτρολογίου και δίοδο διαφυγής υγρών γύρω από το πληκτρολόγιο, ο χρήστης με μία κίνηση απελευθερώνεται από τον κίνδυνο καταστροφής του από την είσοδο υγρασίας στο εσωτερικό του.

Με την αγορά του LIFEBOOK NH570, ο χρήστης άμεσα εργάζεται σε περιβάλλον Windows 7 (Home Edition), ενώ επιπλέον συσκευές δεν είναι απαραίτητες, αφού τουλάχιστον ως προς τις υπηρεσίες επικοινωνίας, διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 1.3 Mpixel, καθώς και ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο, το οποίο απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους κατά τη μετάδοση της φωνής.

Για την άνεση του χρήστη, είναι εφοδιασμένο με Num Keys, καθώς και με ειδική είσοδο pro card και Express Card Slot, έτσι ώστε οι φωτογραφίες από ψηφιακή μηχανή εύκολα να αποθηκεύονται και αναπαράγονται. Επιπλέον, η ειδική θύρα e-SATA επιτρέπει τη σύνδεση εξωτερικού δίσκου στον φορητό υπολογιστή με ιδιαίτερη ευελιξία και ταχύτητα.

ΠΗΓH:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC