Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Xbox 360: με προβλήματα το Natal;

Μπορεί το Natal - το γνωστό αξεσουάρ για το Xbox 360 που θα συνδυάζει μια κάμερα κι ένα αισθητήρα κίνησης - να διατεθεί στο εμπόριο σε μια ελκυστική τιμή, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν τεχνικά προβλήματα με αυτό. Συγκεκριμένα ο χρόνος αδράνειας μεταξύ της κίνησης του παίκτη και της επεξεργασίας αυτής από το Natal μπορεί να αγγίξει το ένα δέκατο του δευτερολέπτου ή ακόμα και να το ξεπεράσει.

Αυτή η καθυστέρηση μπορεί να αποτελέσει σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα για τη χρήση του Natal σε παιχνίδια, στα οποία απαιτείται η μέγιστη δυνατή αντίδραση. Στην παρούσα φάση η Microsoft, μαζί με την ομάδα ανάπτυξης του project, προσπαθούν να ρίξουν σημαντικό αυτό το χρόνο υστέρησης.

Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί μέσω της χρήσης καλύτερου firmware και software. Η Microsoft έχει, πάντως, λίγο ακόμα χρόνο στη διάθεση της για να κάνει τις όποιες βελτιώσεις. Παρόλο αυτά έχουν αρκετό ενδιαφέρον οι φήμες που κυκλοφορούν, σύμφωνα με τις οποίες, η ανάπτυξη του Natal δεν προχωρά τόσο απροβλημάτιστα όσο είχε αρχικά υποτεθεί.

ΠΗΓΗ:Fudzilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC