Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Από αρχές Μαρτίου το update των Windows για την επιλογή browsers

Η Microsoft Ηellas ανακοίνωσε την έναρξης διάθεσης του update, το οποίο θα προσθέτει στα Windows το παράθυρο επιλογής των browsers. Από αρχές Μαρτίου - στους υπολογιστές που διαθέτουν εγκατεστημένα τα Windows XP, Windows Vista ή Windows 7 με προ-εγκατεστημένο browser τον Internet Explorer - θα εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο με την ονομασία «Οθόνη Επιλογής Browser», το οποίο θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα αντικατάστασης του browser που χρησιμοποιούν, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογή “Αυτόματες Ενημερώσεις” (Automatic Updates).

Η διάθεση της συγκεκριμένης ενημέρωσης θα ξεκινήσει για τους χρήστες των Windows, σε 32 Ευρωπαϊκές χώρες, από τις αρχές Μαρτίου 2010 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Μαΐου 2010.

Η Microsoft πιστεύει ότι ο Internet Explorer 8 αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή browser για όλους τους χρήστες και συνιστά ανεπιφύλακτα τη χρήση του. Ωστόσο, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες των Windows να χρησιμοποιήσουν οποιονδήποτε browser επιθυμούν και ταυτόχρονα να προχωρήσουν, εάν το επιλέξουν, στην αντικατάστασή του ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας την «Οθόνη Επιλογής Browser».

Η Microsoft ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει για την τεχνική υποστήριξη οποιουδήποτε άλλου browser πέραν του Internet Explorer. Η μεγάλη αμερικανική εταιρία ανάπτυξης λογισμικού παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε browser εναρμονίζεται πλήρως με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC