Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε την πλατφόρμα Creations

H Sony Ericsson ενισχύει το όραμά της για το μέλλον της κινητής ψυχαγωγίας με το λανσάρισμα της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας Creations που επιτρέπει τη συν-δημιουργία εφαρμογών.

Η συν-δημιουργία στοχεύει στο να διευκολύνει τις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών και δημιουργών περιεχομένου, αναπτύσσοντας μια κοινότητα όπου συνεργάζονται για να διαμορφώσουν, να μοιραστούν , να εξελίξουν και να τελικά να συν-δημιουργήσουν περιεχόμενο για κινητά τηλέφωνα.

Η Creations κάνει πραγματικότητα την «ανοιχτή» φιλοσοφία της Sony Ericsson επιτρέποντας στους χρήστες κινητών τηλεφώνων να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν το δικό τους περιεχόμενο, όπως video, ήχο και εικόνες και να μπορούν να τα μοιραστούν, εξερευνήσουν και τροποποιήσουν χρησιμοποιώντας αντίστοιχες εφαρμογές και εργαλεία. Η Creations επιτρέπει επίσης στους δημιουργούς να παράγουν περιεχόμενο ακόμα και εν κινήσει μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, όπου και αν βρίσκονται.

Πρόκειται για μια ανοιχτή πλατφόρμα, προσβάσιμη από μια γκάμα κινητών τηλεφώνων, όπως επίσης και από desktop. Οι developers προσκαλούνται να συμμετάσχουν στο δίκτυο της Creations και να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στη διευκόλυνση της συν-δημιουργίας και συν-καινοτομίας στο mobile web, καθώς η υπηρεσία θα υποστηρίξει εφαρμογές μέσα στους επόμενους μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ακόλουθες διευθύνσεις:
http://www.sonyericsson.com/creations
http://www.sonyericsson.com/3gsm/
http://developer.sonyericsson.com/

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC