Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Η Sales Effect αναλαμβάνει την διανομή των προϊόντων της Cyberoam

H Sales Effect, διανομέας λύσεων πληροφορικής, ανακοινώσε την συνεργασία της με την εταιρεία Cyberoam η οποία διαθέτει λύσεις Unified Threat Management (UTM) και λογισμικό προστασίας των κρίσιμων εταιρικών δεδομένων (Endpoint Data Security). Η συμφωνία αφορά την αποκλειστική διανομή όλων των προϊόντων της Cyberoam σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι συσκευές της Cyberoam χρησιμοποιούν την ταυτότητα του χρήστη σε όλες τους τις εφαρμογές (Firewall, IPS, Antivirus, Antispam, Content Filtering, Multiple Link Management, Bandwidth Managent, Reporting, VPN) και είναι μοναδικές στο να προβάλλουν την ακριβή εικόνα του δικτύου της επιχείρησης παρέχοντας ισχυρή προστασία με άξονα πάντα την ταυτότητα του χρήστη (Identity Based).

Το λογισμικό της Cyberoam δίνει την δυνατότητα στους IT Managers να περιορίζουν και να ελέγχουν την χρήση φορητών συσκευών στο δίκτυο, την χρήση λογισμικού, να κρυπτογραφούν δεδομένα και να διαχειρίζονται τα πάγια (software & hardware) της πληροφορικής.

Μιλώντας για τη συμφωνία η Αιμιλία Βελισσαρίου διευθύντρια πωλήσεων της Sales Effect ανέφερε, «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την νέα αυτή συνεργασία, τα προϊόντα της Cyberoam είναι ιδανικά για την ελληνική αγορά, διαθέτουν πολλές λειτουργίες και έχουν ιδανικό κόστος με αποτέλεσμα να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ασφάλειας μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που μέχρι τώρα αδυνατούσαν να προβούν σε αντίστοιχες λύσεις. Επιπλέον έχει ήδη γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια από τον προκάτοχο διανομέα τον περασμένο χρόνο την οποία θα συνεχίσουμε ακόμη πιο ενεργά».

Η Cyberoam θεωρείται ότι προσφέρει την καλύτερη επιλογή από πλευράς ποιότητας και τιμής. Πιο συγκεκριμένα εκτός από τις συσκευές που απευθύνονται σε μεγάλους οργανισμούς / επιχειρήσεις, διαθέτει συσκευές που στοχεύουν και στις μικρότερες επιχειρήσεις από 10 έως 45 χρήστες με εξαιρετική απόδοση, πλήρη χαρακτηριστικά και ανταγωνιστική τιμή.

Η Cyberoam, έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία και απολαμβάνει την αναγνώριση της παγκόσμιας αγοράς για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.sales-effect.com

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC