Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Public: μερίδιο της τάξης του 5% στις πωλήσεις φοιτητικών laptop

Τα καταστήματα Public συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Δες την Ψηφιακά 2.0» που υλοποίησε το Υπουργείο Παιδείας προσφέροντας στους φοιτητές τα καλύτερα laptop της αγοράς και συγκεντρώνοντας μερίδιο 5%, στο σύνολο των 18.000 φορητών υπολογιστών που διατέθηκαν.

Από την 21 Δεκεμβρίου, οπότε και ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση των laptop, έως και τις 6 Φεβρουαρίου, η Public αποτέλεσε πόλο έλξης για τους δικαιούχους πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν τα καταστήματα της αλυσίδας για την αγορά των φορητών υπολογιστών τους.

Όπως και με τη δράση «Ψηφιακή Τάξη», έτσι και τώρα, η Public, μέσα από τα πέντε συνολικά καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, κατάφερε να συγκεντρώσει μερίδιο της τάξης του 5%, αποδεικνύοντας τη μεγάλη δυναμική της αλυσίδας και την εμπιστοσύνη του κοινού σε αυτή.

Tα καταστήματα Public βρίσκονται κοντά στους νέους και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη ικανοτήτων που συνδέονται με την τεχνολογία και τα νέα επιτεύγματά της και υπόσχονται ακόμη περισσότερες υπηρεσίες και προϊόντα για το μέλλον.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC