Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Νέα γρήγορη κάρτα μνήμης microSDHC από την Kingston

Η Kingston ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της κάρτας μνήμης 16GB microSDHC Class 10 card. Η μεγάλη σε χωρητικότητα κάρτα είναι συμβατή με τα πρότυπα του SD Association Specification 3.00 για να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του Class 10.

“Συσκευές, όπως οι κάμερες high-definition και τα τελευταία μοντέλα smartphones, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ταχύτητα εγγραφής δεδομένων, μπορούν να επωφεληθούν από τις επιδσόσεις της κάρτας Class 10”, σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston Technology στην Ελλάδα. “Οι χρήστες θα επωφεληθούν από την ταχύτερη αντιγραφή και μεταφορά φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο και e-books, όταν θα χρησιμοποιούν τους αναγνώστες κάρτας όπως το Kingston Media Reader ή το Kingston MobileLiteG2 στο PC τους”.

Η Kingston Technology παρέχει στους χρήστες επιπλέον μετατροπείς, κάτι που σημαίνει ότι η κάρτα μπορεί να τοποθετηθεί σε συμβατές SD και miniSD συσκευές. Όταν η κάρτα εισάγεται στον SD αντάπτορα μετατρέπεται σε μία γρήγορη και μεγάλης χωρητικότητας SDHC ή miniSD κάρτα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο σε ψηφιακές μηχανές.

Ανεξάρτητα από το σετ αντάπτορα που θα χρησιμοποιηθεί, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν όλα τα δεδομένα σε μία κάρτα μέσα από τις πολλαπλές πλατφόρμες της Class 10.

H κάρτα Kingston 16GB microSDHC Class 10 συνοδεύεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής, δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7 και την γνωστή αξιοπιστία της εταιρείας Kingston.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC