Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Lenovo: "κανείς δεν θέλει τα Tablets"

Με αφορμή την ανακοίνωση του iPad από την Apple, έχει δημιουργηθεί μια υστερία για τα Tablets. H Lenovo διεξήγαγε μια δημοσκόπηση ανάμεσα στους πελάτες της, με σκοπό να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους για τα Tablet PCs. Το αποτέλεσμα αυτής της δημοσκόπησης έκανε την Lenovo να βλέπει με αρκετό σκεπτικισμό προϊόντα όπως το iPad.

Σύμφωνα με την Lenovo αφενός δεν έχουν κανένα νόημα οι φορητοί υπολογιστές χωρίς πληκτρολόγιο και αφετέρου δεν είναι δημοφιλείς. Ο αρμόδιος, διεθνώς, διευθύνων στο τμήμα μάρκετινγκ προϊόντων της εταιρείας, Mika Majapuro, εξηγεί το γιατί: "Παρουσιάσαμε στους πελάτες μας πρωτότυπα συσκευών στο μέγεθος του iPad. Το feedback που πήραμε μας έκανε να καταλάβουμε ότι οι πελάτες μας χρειάζονται οπωσδήποτε το πληκτρολόγιο".

Ο Majapuro δηλώνει ότι αυτό έκανε εντύπωση και στον ίδιο, ωστόσο, το πληκτρολόγιο, τουλάχιστον για τους πελάτες της Lenovo, αποτελεί must - κάτι που ισχύει τόσο για ιδιώτες όσο και για εταιρικούς πελάτες. Ακόμα και η νεολαία ήθελε συσκευές με πληκτρολόγιο, όπως φάνηκε στη σχετική δημοσκόπηση που έκανε η Lenovo.

ΠΗΓΗ:Toms Hardware

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC