Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

Κλώνος του HTC Tattoo με τα Windows Mobile

Το κινέζικο κατάστημα solomobi.com διαθέτει ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είναι πανομοιότυπο εξωτερικά με το HTC Tattoo, ενώ έχει το ίδιο όνομα. Η μόνη διαφορά: o κλώνος δεν χρησιμοποιεί το Android αλλά τα Windows Mobile. Για το αν πρόκειται για την έκδοση 6.5 ή την 6.1 δεν μπορέσαμε να το καταλάβουμε. Διότι ενώ στις προδιαγραφές αναφέρεται στην έκδοση 6.1, στις εικόνες της οθόνης του απεικονίζεται η έκδοση 6.5.

Στον υπόλοιπο εξοπλισμό του κινητού περιλαμβάνεται μια κάμερα των 2MPixels, WLAN, μια οθόνη αφής των 2,8" και μνήμη 8GB με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης της. Για τη μεταφορά δεδομένων φροντίζει το GPRS, ενώ δεν φαίνεται να υποστηρίζονται τα EDGE και UMTS.

Και αντί 169 δολαρίων (125 ευρώ) αποκτάτε ένα κινητό μαζί με μια μπαταρία και μια κάρτα μνήμης 2GB. To oρίτζιναλ Tattoo κοστίζει γύρω στα 220 ευρώ.


Όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να λάβει υπόψη τα προβλήματα εγγύησης και αξιοπιστίας που συνοδεύουν ένα κλώνο εξ Κίνας. Ως εκ τούτου δεν ξέρουμε κατά πόσο αξίζει να σπαταλήσει κανείς χρήματα για ένα κινητό "μαϊμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC