Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Η HTC δωρίζει κινητά HTC HD2 Windows Phone

Η HTC ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διαγωνισμού στους κινηματογράφους Odeon Cosmopolis Μαρούσι και Odeon Starcity της Συγγρού με δώρο κινητά τηλέφωνα HTC HD2 Windows Phone.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται κάθε Σάββατο από τις 19.00 – 23.30 και Κυριακή από τις 18.00-22.30, στους κινηματογράφους Odeon Cosmopolis Μαρούσι και Odeon Starcity της Συγγρού.

Οι συμμετέχοντες, αφού ενημερωθούν για τις λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου HTC HD2 Windows Phone και τα χαρακτηριστικά του, καλούνται να απαντήσουν σωστά σε μια σειρά ερωτήσεων και έπειτα να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο ειδικό κουπόνι, προκειμένου να πάρουν μέρος στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στα γραφεία της HTC, παρουσία συμβολαιογράφου και οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τους σκοπούς του διαγωνισμού έχουν δημιουργηθεί από την HTC σε συνεργασία με την Microsoft ειδικά περίπτερα στους κινηματογράφους Odeon Starcity και Odeon Cosmopolis, τα οποία μπορούν να επισκέπτονται οι καταναλωτές προκειμένου να ενημερωθούν για τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν οι HTC συσκευές με το Windows mobile 6.5 λογισμικό.

Το HTC HD2 Windows Phone αποτελεί αποτελεί το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούν πλέον όλοι οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το κινητό τηλέφωνο HD2 ενσωματώνει τη τεχνολογία HTC Sense, με στόχο να προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον πλοήγησης, που μετατρέπει τη χρήση του κινητού τηλεφώνου σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC