Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το πρώτο Apple Roadshow για Final Cut & Logic Studio

Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010, το Pro Studio Series 2010, μία εκδήλωση αφιερωμένη στις επαγγελματικές εφαρμογές της Apple για βίντεο (Final Cut Studio) και ήχο (Logic Studio).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά των εφαρμογών αυτών, από εξειδικευμένους ομιλητές της Apple. Η συμμετοχή από επαγγελματίες στο χώρο του βίντεο και της μουσικής ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στην παραγωγή βίντεο και τη δημιουργία μουσικής σε τεχνολογία Mac και να ζήσουν την εμπειρία των Final Cut Studio και Logic Studio.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μίλησαν για την εμπειρία τους γνωστοί και καταξιωμένοι χρήστες των εν λόγω λογισμικών, όπως ο μουσικοσυνθέτης Κώστας Τουρνάς και ο Διευθυντής Φωτογραφίας και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων ΕΤΕΚΤΟΤ, Άγγελος Βισκαδουράκης.

Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση από μεταπωλητές και συνεργάτες της iSquare και οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν πλήθος ολοκληρωμένων λύσεων τρίτων κατασκευαστών σε συνδυασμό με τα προϊόντα της Apple, καθώς και να αποκτήσουν τις δημοφιλείς σουίτες λογισμικού σε προνομιακή τιμή.

Η iSquare θα συνεχίσει την προσπάθεια της να φέρει τα προϊόντα και τις λύσεις της Apple πιο κοντά στους Έλληνες χρηστες.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC